Végre megtörték a csendet! Liam Hemsworth barátnője először beszélt a szerelmükről

Két éve szinte alig tudni valamit Liam Hemsworth magánéletéről, aki 2019-ben, mindössze pár hónap házasság után vált el Miley Cyrus énekesnőtől.

Cyrus és Hemsworth tíz évig alkottak egy párt, bár hol szakítottak, hol pedig kibékültek. Utolsó egymásra találásukat egy meghitt karácsonyi esküvővel koronázták meg, ám amilyen hirtelen jött a házasság híre, olyan gyorsan érte a rajongókat a válás is.

Liam Hemsworth
Forrás: Northfoto

Miley egyből fejest ugrott egy új kapcsolatba Kaitlynn Carter valóságshow-sztárral, később pedig Cody Simpsonnal. Ezzel szemben Liam teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől és a munkába temetkezett. Néhány hónap magány után azonban belépett az életébe a szépséges Gabriella Brooks, akivel azóta is kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban él, de tanulva a házassága zátonyra futásából már az első percben kijelentette, hogy nem hajlandó nyilatkozni a kapcsolatukról. Most azonban a szépséges modell megtörte a csendet és elárult egy-két dolgot kettőjükről:

„Az elmúlt év életem egyik legnagyszerűbb éve volt. A párkapcsolatom nagyon fontos és szent számomra. Nagyszerű ember és a családja is az. Ők a legszebb emberek, akiket ismerek és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetem őket.

A pár sok időt tölt együtt Ausztráliában a világjárvány kitörése óta, ugyanakkor míg másoknál szakítást idézett elő az összezártság, addig nekik még szorosabb lett a szerelmük. Liam nyáron még egy képet is megosztott, amelyen kedvese is látható volt.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk