Barion Pixel Vanessa Hudgens az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén jelentette be, hogy első gyermekét várja – Coloré

Vanessa Hudgens az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén jelentette be, hogy első gyermekét várja

2024. 03. 11.

A Szerelmes hangjegyek és a High School Musical egykori sztárja , Vanessa Hudgens okozta a legnagyobb meglepetést az idei Oscar-gálán.

Vanessa Hudgens – aki egyébként néhány hónappal ezelőtt kötötte össze hivatalosan az életét baseball játékos szerelmével, Cole Tuckerrel – az Oscar vörös szőnyegén tette hivatalossá, hogy hamarosan háromtagú lesz a családjuk, ugyanis kisbabát vár.

A 35 esztendős színésznő mindezt egy talpig fekete, ám, annál testhez simulóbb Vera Wang darabban tette meg, amely még inkább kiemelte kerekedő pocakját és azt is, milyen boldog, hogy élete egy új szakaszába lép az anyasággal.

Vanessa Hudgens
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

Vanessa Hudgens és Cole még ősszel házasodott össze a mesés Mexikóban, a ceremónián pedig csak a családjuk és legközelebbi barátaik vehettek részt. A színésznő a legtámogatóbb embernek vallotta szerelmét, amihez azt is hozzátette, hogy mindezt sosem kaphatta volna meg, ha Austin Butlerrel nem döntenek a szakítás mellett.

A friss házaspár még 2020-ban talált egymásra, és már akkor borítékolható volt a házasság, ugyanis soha olyan boldognak nem lehetett látni a sztárt, mint jelenlegi szerelme mellett. Egy interjúban mellesleg azt is elmondta korábban, hogy 36-37 évesen szeretne anya lenne. Nos, ezt tényleg sikerült manifesztálnia, amihez sok rajongója már most gratulált.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jeff Kravitz//Getty Images