Barion Pixel Változások az RTL-nél – Fájdalmas búcsú és nagy visszatérés – Coloré

Változások az RTL-nél – Fájdalmas búcsú és nagy visszatérés

2023. 12. 22.

Az RTL-nél most jelentették be változásokat, melyek közül kettő a Reggeli műsorát érinti, de egy nagy visszatérő is van!

Az RTL-nél bejelentették, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid távoznak a Reggeli című műsortól. Míg Zsófi új kihívások elé szeretne nézni, Dávidra számítanak még a csatornánál, így a búcsú nem végleges. Nem csak ez a változás várható azonban jövőre, ugyanis egy régi RTL-es is visszatér a csatornához, aki nem más, mint Majka! A Való Világból megismert Majka hatalmas karrierutat járt be, ugyanis a TV2 számos műsorában feltűnt, mint műsorvezető, ráadásul az egyik legnépszerűbb rapperré is vált az idők során.

Búcsú az RTL-től

Miller Dávid egy közös képpel búcsúzott a Reggelitől, amelyet az Instagram-oldalára tett fel. Mint posztjában írja, vegyesek az érzései:

Nem fogok hazudni, az utolsó pillanatig úgy keltem, mint akit vernek közben, de aztán ami a stúdióban várt, a kollégák, mindenki, aki a képernyő előtt, vagy mögött dolgozott, a kávézások, a sztorizások, na ezek nagyon fognak hiányozni.

Mint írja, egy ideig szomorú lesz, de mint titokzatosan megjegyezte, lesznek még feladatai.

Zsófi is Instagramon búcsúzott, és megköszönte a csatornának a közös munkát, valamint azt is, hogy elfogadták a döntését, hogy váltani szeretne. Egyúttal azt is megjegyezte, hogy nagyon várja a 2024-es esztendőt.

Nyitókép forrása: RTL