Barion Pixel Új dátumot kapott a Hang nélkül 2. – Coloré

Új dátumot kapott a Hang nélkül 2.

2021. 01. 23.

A legújabb James Bond alkotás után a Hang nélkül második része is új premierdátumot kapott…

Képernyőfotó 2021 01 23 10.12.01
Borítókép forrása: YouTube

Sajnos a járvány stagnáló helyzete miatt döntöttek úgy a készítők, hogy őszre tolják a bemutatót. A horrorfilmet eredetileg 2020. márciusában szerették volna megmutatni a nagyközönségnek, ám a koronavírus kirobbanását követően ezt számos filmhez hasonlóan elnapolták.

A producerek akkor több, mint egy évvel tolták el az első időpontot, ami a jelek szerint nem volt elég. Az eddigi információk szerint 2021. szeptember 17-én láthatjuk majd, azt azonban még nem tudni, hogy a mozikban vagy valamelyik streaming csatornán fog-e debütálni a Mátrix 4-hez hasonlóan.

Észak-Amerikában a mozik 65% -a zárva marad amíg biztonságosnak nem ítélik az embereket zárt helyekre engedni. Ez viszont akkor lesz lehetséges, ha világszerte elérhetővé teszik a védőoltásokat.

A 17 millió dolláros költségvetésből készült Hang nélkül első része egyébként 340 millió dollárt hozott a konyhára, így nagy reményeket fűznek hozzá és persze a rendezőhöz, John Krasinskihez is, aki szó szerint levette a lábáról a mozirajongókat.

Forrás: Variety
0 /eletmod/sztarok/uj-datumot-kapott-a-hang-nelkul-2/