Barion Pixel Tori Spelling szörnyű anyagi nehézségekkel küzd – lakóautóban kénytelen lakni a gyerekeivel – Coloré

Tori Spelling szörnyű anyagi nehézségekkel küzd – lakóautóban kénytelen lakni a gyerekeivel

2023. 08. 06.

Azért sokan szeretnénk olyan anyagi gondokat, ami a Beverly Hills 90210 sztárjának, Tori Spellingnek jutott ki a közelmúltban.

Tori Spellinget egy világ ismeri, ő volt a kilencvenes évek sikersorozatának Donnája. Apja Aaron Spelling, aki a show-t indította és, aki még egy rakás tévés sikert jegyez, így elég nehéz elképzelni, hogy az ötgyermekes anyának ne lenne pénze kenyérre. Férjével, a szintén színész Dean McDermottal 17 év együttlét után döntöttek a különválás mellett.

Tori Spelling
Forrás: Amy Sussman/Getty Images

Az 50 éves színésznőről gyorsan elterjedtek a képek, amint a 16, 15, 11, 10 és 6 éves gyermekeivel, Liammel, Stella-val, Hattie-vel, Finn-nel és Beau-val egy lakókocsi parkban tölti az idejét a kaliforniai Ventura megyében. A nomád élet miatt mindenki azt gondolja, hogy Tori Spellingnek pénzügyi nehézségei lehetnek, de talán ez az új életmód egy tudatos választás a részéről.

Egy bennfentes kifejtette, hogy bár a Beverly Hills 90210 sztárja előkelő környezetben szeret időt tölteni gyermekeivel, úgy döntött, hogy a nyári kiruccanásuk tervezésekor figyelembe veszi anyagi helyzetét és kicsit spórol.

Más források szerint ez tényleg csak egy vakáció, és Tori penész fertőzés miatt volt kénytelen elhagyni az otthonát, tehát csak átmeneti volt a kempingezés, amit a gyerekek egyébként még nagyon élveztek is. A Los Angeles-i nyüzsgést jó egy kicsit maguk mögött hagyni, és Ms. Spelling át tudja gondolni a dolgait, a magánéleti válságát.

Beverly Hills 90210, Tori Spelling
Forrás: Mark Sennet/Getty Images

Az biztos, hogy Tori és Dean elég nagy lábon éltek, szerették a fényűzést, az elhidegülés pedig bizonyára új alapokra helyezi az anyagi dolgaikat is. Spelling a sikersorozaton kívül nem igazán nyújtott kimagaslót, azóta is reality showkkal tartja el magát és tartja fenn a hírnevét.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Alberto E. Rodriguez/Getty Images