Barion Pixel A 44 éves Tom Welling ezt mondta kolléganője börtönbüntetéséről – Coloré

A 44 éves Tom Welling ezt mondta kolléganője börtönbüntetéséről

2022. 02. 27.

Tom Welling nevét elsősorban a Smallville című szériából ismerhetik sokan, amely a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisorozatának számított.

Tom Welling a széria befejeztével sem tűnt el, ugyanakkor sosem titkolta, hogy szívesen visszatérne egyszer Clark Kent szerepében, amely ha minden igaz, tényleg meg fog valósulni. Üröm az örömben, hogy a sorozat kapcsán ismertté vált Allison Mack neve is felmerült, aki jelenleg is börtönbüntetését tölti a szexuális kereskedelem vádjában való bűnössége miatt.

Tom Welling
Forrás: Northfoto

A 44 éves színész egy rajongói kérdezz-felelek során adott néhány választ, amelyben többek között egykori karakteréről, egy esetleges visszatérésről és persze Allison helyzetéről is faggatták.

Tom elárulta, hogy egy animációs sorozat készül a Smallville-ből és reméli, hogy az eredeti szereplők is helyet kapnak benne. Ehhez persze viccesen hozzáfűzte, hogy volt kolléganője – aki Chloe Sullivant formálta meg – számára nehézkes lenne a visszatérés, hiszen ebben a pillanatban is a büntetését tölti egy állami intézményben.

Tom Welling
Forrás: Northfoto

A színész azt is elmondta, hogy bár nagyon jó barátságot ápoltak Allisonnal a forgatások során, úgy érzi ebben a helyzetben nem engedheti meg magának, hogy elfogult legyen.

„A tetteinkért vállalnunk kell a felelősséget…”

Tom Welling egyébként legutóbb a Lucifer az új világban című sorozatban tűnt fel.