Barion Pixel Ritka pillanat! Tobey Maguire először mutatta meg 16 éves lányát a vörös szőnyegen – Coloré

Ritka pillanat! Tobey Maguire először mutatta meg 16 éves lányát a vörös szőnyegen

2022. 12. 18.

A Pókember sztárja, Tobey Maguire és lánya, Ruby a Babylon nagyszabású Los Angeles-i premierjére érkezett együtt.

A 47 éves Tobey Maguire elvitte lányát új filmjének, a Babylonnak a premierjére december 15-én, csütörtökön este a Los Angeles-i Academy Museum of Motion Pictures-be. A tinédzser Ruby korábban még nem szerepelt ilyen eseményen híres apukájával, így nagyon boldog volt, ráadásul olyan sztárokkal találkozhatott, mint Brad Pitt és Margot Robbie, utóbbi pedig személyes példaképe az ifjú Maguire-nek.

Ruby édesanyja Jennifer Meyer ékszertervező, akivel Tobey Maguire 2007-ben házasodott össze, de már sajnos külön élnek. Van egy közös fiuk is, Otis, aki 13 éves.

Tobey Maguire
Forrás: Northfoto

A premier estéjének dress code-ja a fekete volt, így Tobey fekete öltönyt viselt, a mosolygós Ruby pedig fekete plüss miniruhát, fekete harisnyát és fekete fűzős magasszárú cipőt, az egészet pedig egy téglavörös bőrkabáttal dobta fel.

Ruby Sweetheart Maguire egyelőre még nem tudja, szeretne-e apja nyomdokaiba lépni, a tinik átlagos életét éli, középiskolába jár, és egyelőre fiúja sincsen, hiszen szülei elég szigorúan fogják. Ez az első vörös szőnyeges esemény talán jelzés a híres apa részéről, hogy kezdi elfogadni, lánya lassan felnőtté cseperedik és talán meg kell nyitnia egy-két ajtót számára, hogy Ruby is rátalálhasson a szenvedélyére, de legalábbis eldönthesse, érdekli-e a szórakoztatóipar.

Tobey Maguire
Forrás: Northfoto

A Babylon egy eredeti ötletet feldolgozó filmeposz, amely az 1920-as évek Los Angelesében játszódik. A történet a túlzott ambíciókról és a felháborító túlzásokról szól, több szereplő felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen dekadenciája és romlottsága idején. Ez volt az a korszak, amikor a némafilmeket felváltotta a hangosfilm.

A Babylon december 23-án kerül a mozikba világszerte, de a mozgalmas és látványos előzetest addig is megnézhetjük kedvcsinálónak.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto