Barion Pixel Tina Fey hozza el a Bajos csajok újabb felvonását – Coloré

Tina Fey hozza el a Bajos csajok újabb felvonását

2023. 10. 20.

Egy érdekes csavarral nem az eredeti filmet folytatják, hanem a musical adaptációt adaptálják vissza a képernyőre.

A Mean Girls the Musical című film hivatalosan is készül és az alkotó, Tina Fey készen áll arra, hogy még több rózsaszín intrikát vigyen a képernyőre. Anno a 2004-es vígjáték hatalmas sikert aratott Lindsay Lohannel, Rachel McAdams-szel és Amanda Seyfrieddel a főszerepben, de ugyebár maga Tina Fey is szerepelt benne, mint a lányok tanárnője. És, ha ez nem lenne elég a forgatókönyvet is ő írta.

Tina Fey
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

A filmhez folytatás is készült, kevés sikerrel, de közben adaptálták a színpadra is, így 2018-ban született meg a Broadway musical belőle. Az viszont önálló életre kelt, helyenként el is tér a filmtől, és most egy ötletes csavarral musical filmként kerül vissza a széles vászonra. Eredetileg csak streamingre ment volna, de akkora már most az érdeklődés körülötte, hogy végül előbb bemutatják a mozikban is.

A musical 2021-ig futott és 883 előadást ért meg, ami óriási siker. Az új Bajos csajokban Renée Rapp formálja majd meg Regina George-ot, a gonoszkodó gimi királynőt, miután korábban a Broadway-en is ő játszotta a szerepet. A szőke színész-énekesnőt láthattuk többek közt az HBO csajos sorozatában, az Egyetemista lányok szexuális élete-ben is.

Tina Fey
Forrás: YouTube

Ashley Park, akit ismerhetünk az Emily Párizsban-ból, szintén szereplő lesz. A musicalben Gretchen Wienerst alakította, de most más karaktert kap. Tina Fey elárulta, hogy ő és Tim Meadows, aki a 2004-es filmben Mr. Duvallt alakította, visszatérnek a zenés filmben is. Másokra azonban valószínűleg nem számíthatunk sajnos az eredeti gárdából.

Az ismertebb színészek közül a film szereplői között lesz Busy Philipps is, aki Regina anyját kelti életre. A Mean Girls musicalt 2024. január 12-én mutatják be az amerikai mozikban.

Forrás: Us Magazine
Borítókép forrása: imdb