Barion Pixel Timothée Chalamet ifjú szerelmes kannibált alakít legújabb filmjében – Coloré

Timothée Chalamet ifjú szerelmes kannibált alakít legújabb filmjében

2022. 08. 18.

A különleges, művészi és kissé bizarr történethez már látható az első teaser trailer, amelyben Timothée Chalamet is szerepet kapott.

Van abban némi irónia, hogy a 26 éves Timothée Chalamet kannibál szokásokat gyakorló szerelmest alakít a Bones and All című filmben, amit a Call Me By Your Name rendezője, Luca Guadagnino készít vele, hiszen a Szólíts a neveden című filmben szereplő másik sztárt, Armie Hammert pont ezzel vádolták meg a való életben.

Timothée Chalamet
Forrás: Northfoto

Timothée Chalamet ismét együtt dolgozik az olasz filmkészítővel, főszereplőtársa pedig az ifjú Taylor Russel. A lány egy kirekesztettséggel megküzdő tinit alakít, aki szerelembe esik a fiúval és megkezdődik kettejük utazása – szó szerint is. A rövid kis előzetes alapján ugyanis ez egy road movie-ba oltott szerelmes dráma, horror elemekkel fűszerezve. Russel karaktere keresi az apját, – akiről nem sokat tud – hogy választ kapjon arra a késztetésre, amit belül érez, vagyis, hogy ölni akar és enni is az áldozataiból.

Timothée Chalamet
Forrás: Northfoto

„Van valami a jogfosztottakban, a társadalom peremén élő emberekben, ami vonz és megérint.” – mondta Guadagnino közleményében. „Látni akarom, hol rejlenek a lehetőségek a számukra, amikor arcukon a lehetetlenséggel szembesülnek. A film számomra egy belső utazás arról, hogy ki vagyok, és hogyan tudom legyőzni azt, amit érzek belül, különösen akkor, ha ez olyasvalami, amit nem tudok magamban irányítani. És végül, ami a legfontosabb: mikor találok rá magamra a másikban?” A rendező szerint a filmben lévő kannibalizmus valójában egy metaforája a marginalizált közösségeknek.

A szereplők között ott van még Timothée Chalamet mellett Chloë Sevigny, a kaméleon módjára változó André Holland, aki leginkább a Holdfény és az Elmúlás című filmekben játszott szerepeiről ismert, illetve David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz és Mark Rylance is. A Bones and All Camille DeAngelis azonos című regényén alapul, és várhatóan november végén kerül a mozikba.

Ez is érdekelhet:

Így fog kinézni Timothée Chalamet Willy Wonkaként – FOTÓ

A filmben természetesen egyfajta időutazásban lesz részünk, hiszen végre választ kapunk Wonka csokigyárossá alakulására és arra, hogy mégis milyen lehetett fiatalként. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com