Barion Pixel Timothée Chalamet ezt gondolja a Kylie Jenner iránt érzett szerelemről – Coloré

Timothée Chalamet ezt gondolja a Kylie Jenner iránt érzett szerelemről

2024. 04. 25.

Nők milliói rajonganak Timothée Chalametért, az ő szíve azonban már foglalt, egy ideje Kylie Jennerrel turbékol önfeledten.

Timothée Chalamet, a Dűne és a Wonka szuperdögös fiatal sztárja igazi ikonná vált az elmúlt tíz évben, azóta, hogy debütált a Szólíts a neveden! című romantikus drámával. A 28 éves sztár utóbbi filmben egy meleg szerelembe bonyolódott, de a való életben – habár öltözködése elég fluid – a nők nagy rajongója. Egy ideje szíve a Kardashian család egyik lányáért, Kylie Jennerért dobog.

Timothée Chalamet
Forrás: Gotham/GC Images

A félig amerikai és félig francia Timothée Chalamet vérében ott csörgedezik a romantika és, ha szívügyekről van szó, igazán filozófikus alkatnak vallja magát.

Anélkül, hogy cikinek hangoznék, azt gondolom, hogy a szerelem a félelem ellentéte, azzal ellentétes érzelem.

– vallja a Csontok meg minden színésze.

Chalamet ahogy az életben, úgy a vásznon is sokat foglalkozik a szerelem különböző aspektusaival. Nem a Call me by your name volt az egyetlen csemege. Az említett Csontok meg minden, vagyis eredeti címén Bones And All például egy kannibál szerelmi történet, amelyben Taylor Russell a partnere és a téma egészen szélsőséges, bár filozófikus is.

Az egyre magasabbra törő sztár úgy véli, a szerelem minden színét és árnyalatát érdemes bemutatni és ő ebben nagyon szívesen vesz részt. A fiatal művészeknek elkötelezettnek kellene lenni ebben az irányban, hiszen az emberi lét és érzelmek, illetve az intimitás spektruma is rendkívül szélessé vált az elmúlt időszakban.

Forrás: Metro.co
Borítókép forrása: Lisa Maree Williams/Getty Images