Barion Pixel Élet-halál között a Becstelen Brigantyk német szupersztárja: Til Schweiger elveszítheti a lábát? – Coloré

Élet-halál között a Becstelen Brigantyk német szupersztárja: Til Schweiger elveszítheti a lábát?

2024. 04. 12.

Til Schweiger jelenleg is egy kórházban fekszik, mert a lábán egy seb nem akar gyógyulni. Sőt, az állapota egyre aggasztóbb.

Egy mallorcai kórházban küzdenek a német színész, Til Schweiger lábáért és életéért. A sztár szíve szerint már Amerikában lenne, hogy a Guy Ritchie-vel közös filmjének premierjén jelen legyen. A The Ministry of Ungentlemanly Warfare-nek ugyanis ő a főszereplője.

A film április 19-én kerül a mozikba.

Til Schweiger makacs sebe

Mint kiderült, a sztár lábán még hónapokkal ezelőtt keletkezett egy seb, ami nagyon durván elfertőződött. A most 60 éves német színész esetében nemcsak a nem gyógyuló seb okoz gondot, hanem a szepszis vagy ahogyan még ismerjük, a vérmérgezés is. Ez az állapot halálos kimenetelű is lehet, a hírek szerint most az orvosok azért küzdenek, hogy ne kelljen levágni Til lábát.

A sztár nem hanyagolta el a sebet, de amikor már kórházba került, akkor kiderült, hogy az elfertőződött. Abban bízik, hogy a kezelések elérik a céljukat és nemcsak felépül, de megmenekül a lába is. Gyermekei elutaztak a szigetre, hogy apjuk mellett lehessenek és ápolják.

Nyitókép forrása: Andreas Rentz / Staff / Getty Images