Barion Pixel Durván kipakolt Taylor Swift exe: Ezért szakítottak az énekesnővel – Coloré

Durván kipakolt Taylor Swift exe: Ezért szakítottak az énekesnővel

2024. 06. 22.

Joe Alwyn a Sunday Times Style Magazine-nak adott interjút nemrég, amelyben arról beszélt, miért lett vége a kapcsolata Taylor Swifttel 2023 áprilisában. Bár tavasszal még a szakítással volt tele a sajtó, ősszel pedig Taylor Swift már a nyilvánosság előtt is felvállalta új kapcsolatát: a Kansas City Chiefs játékosával, Travis Kelcével jött össze.

Celebrity Sightings In New York City October 06, 2019
fotó: Gettyimages

„Remélem, hogy mindenki át tudja érezni és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy több mint hat és fél éves hosszú, szeretetteljes, teljes mértékben elkötelezett kapcsolat végével járnak. Ebben a helyzetben az a szokatlan és abnormális, hogy egy héttel később hirtelen közkinccsé válik, és a külvilág is képes beleszólni.” – szavaiból arra lehet következtetni, hogy az énekesnővel valószínűleg nem értettek egyet abban, hogy miként kezeljék a rivaldafényt.

Nbc's 77th Annual Golden Globe Awards Roaming Show
fotó: Gettyimages

Joe Alwyn azt is elmondta, hogy ő és Swift megegyeztek a szakítás után, hogy titokban tartják hatéves kapcsolatuk részleteit. De sokan úgy vélik, hogy Taylor megszegte a fogadalmát, mert több dalában is felismerhető lehet Joe Alwyn személye.

0 /eletmod/sztarok/taylor-swift-exe-szakitott-enekesnovel/