Barion Pixel Ezek a sztárok köszöntötték születésnapján a 80 éves Robert De Nirót – Coloré

Ezek a sztárok köszöntötték születésnapján a 80 éves Robert De Nirót

2023. 08. 18.

Robert De Niro születésnapján hatalmas sztárok gyűltek össze, hogy megünnepeljék a színész 80. születésnapját.

Robert De Niro 2023. augusztus 17-én töltötte be 80. életétévét, amihez természetesen hatalmas ünneplés dukált.

Az eseményt New York-ban tartották a Locanda Verde nevű olasz étteremben, ahol nemcsak a születésnapos, hanem a családja is megjelent, így barátnője, Tiffany és négyhónapos kislányuk is. A pazar vacsorán a világ legnevesebb színészei, zenészei, filmesei és politikusai vettek részt, jelezvén, hogy milyen nagyra tartják Robert De Nirót.

Robert De Niro 80. születésnapja – Kik voltak jelen?

A sztárvendégek között megjelent a filmes szakma krémje, így Martin Scorsese, George Lucas és Francis Ford Coppola filmrendezők. Utóbbi akkor dolgozott együtt Robert De Niróval, amikor a Keresztapa második részét forgatták. A színész 1975-ban ebben a filmben nyújtott alakításával érdemelte ki a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját. A filmrendezőnek a rajongókhoz is volt pár kedves szava, de ajándékot is hozott, méghozzá kék csomagolásba rejtve!

A zenészek közül az egyik legnagyobb név Paul McCartney volt, aki a feleségével, Nancyvel érkezett. A 81 éves zenész továbbra is fiatalos lazasággal jelenik meg bárhová is megy, és ez most sem volt másképp.

Robert De Niro születésnapján Paul McCartney is tiszteletét tette / Kép forrása: Gotham / Getty Images
Robert De Niro születésnapján Paul McCartney is tiszteletét tette / Kép forrása: Gotham / Getty Images

A színészek közül Alec Baldwin is tiszteletét tette, aki a feleségével, Hilariával érkezett, Christopher Walken ritkán mutatkozik meg nyilvánosan, ám most barátja kedvéért kivételt tett. Uma Thurman is feltűnt, mégpedig édesapjával, Roberttel, és Andrew Cuomo, New York korábbi kormányzója is elment az ünnepségre.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/szuletesnap-robert-de-nirot/