Barion Pixel Gondoltad volna? Ez a 4 világsztár volt esélyes az Alkonyat saga főszerepére – Coloré

Gondoltad volna? Ez a 4 világsztár volt esélyes az Alkonyat saga főszerepére

2024. 04. 21.

Mint bármelyik hollywoodi szerepnél, nem az akkor már ismert Stewart volt az egyetlen, akit castingoltak az Alkonyat főszerepére.

Az Alkonyat saga igazi közönségkedvenc lett és a regényből adaptált mozi új szintre emelte a benne szereplő színészeket. Így járt Kristen Stewart is, aki Bella Swan szerepét kapta, vagyis a női főszerepet. Bár korábban már szerepelt például Jodie Foster oldalán a Pánikszobában, az Alkonyat átütötte a plafont Kristen számára. Azonban nem ő volt az egyetlen tini színész, akit meghallgattak és akit el tudtak volna képzelni a halandó szerelmes karakterére.

Alkonyat
Forrás: Apple TV+

Stephenie Meyer írónő első választása például nem Stewart volt, hanem egy másik sztár, Emily Browning. A színésznő az Álomháborúból ismert, és így mesélt a castingról.

Emily Browning
Forrás: Mike Marsland/Getty Images

Valójában az történt, hogy elhívtak a meghallgatásra – nem a szerepre, akkor még csak a meghallgatásra. Nem sokkal azután történt, hogy a Hívatlan vendég forgatását befejeztük. Szóval kimerült voltam, várt még utómunka és azt mondtam: Sajnálom, de most egyszerűen nem tudnék aláírni egy trilógiát.

Folytatás a következő oldalon!