Barion Pixel Újra támad a Stallone család és jön a tavalyi év legparább horrorja a SkyShowtime-on: mutatjuk mi várható májusban a streaming platformon – Coloré

Újra támad a Stallone család és jön a tavalyi év legparább horrorja a SkyShowtime-on: mutatjuk mi várható májusban a streaming platformon

2024. 04. 22.

A SkyShowtime a szórakozás legjavát nyújtja a nézők számára, és elhozza a világ legnagyobb stúdióinak filmjeit és sorozatatit. Idén májusban több sikerszéria és film is érkezik a streaming platformra.

A Stallone család

Ebben az évadban Los Angeles egyik leghíresebb családja, a Stallone család négy évtized után végleg elhagyja Hollywoodot, és keletre költözik. Sophia és Sistine New Yorkban teljesítik be álmaikat, Scarlet Miamiban jár főiskolára, és itt talál új szerelemre, Sly és Jen pedig az üres családi fészket elhagyva Palm Beach-re költözik. Ám a távolság nem tudja szétszakítani ezt a családot. Az évad egy sorsfordító olaszországi utazásban éri el csúcspontját, ahol megismerik családjuk történetét, újra közel kerülnek egymáshoz.

Skyshowtime Family Stallone
fotó: Skyshowtime

Boat Story

Amikor a két nehéz sorsú idegen, Janet (DaisyHaggard – Back to Life, Breeders) és Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) egy hajóroncson kokainra bukkannak, nem akarnak hinni a szemüknek. Miután megegyeznek, hogy eladják a drogot, és elfelezik a pénzt, hamarosan rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy „Szabó”(Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing) néven ismert elegáns, öltönyös gengszter elől kell menekülniük.

Skyshowtime Boat Story
fotó: Skyshowtime

Egy úr Moszkvában

Az Egy úr moszkvában című sorozatban Ewan McGregor (StarWars-filmek, Halston, Trainspotting) alakítja Alexander Rosztov grófot, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a Pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halál fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek, és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei, a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére.

Gentlemaninmoscow
fotó: Skyshowtime

Az alma nem esik messze

A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak. Amikor azonban Joy hirtelen eltűnik, a gyerekek kénytelenek újra beleásni magukat szüleik úgynevezett tökéletes házasságába, és lassacskán fény derül a család legsötétebb titkaira.

Applesneverfall2
fotó: Skyshowtime

Star Trek: Discovery

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a USS Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.

Startrekdiscovery
fotó: Skyshowtime

Az ördögűző: A hívő

David Gordon Green rendező (Halloween-trilógia) újragondolta ezt a rekordokat döntögető sikerhorrort, amely 2 Oscar®-díjat nyert, és nagyban hozzájárult a horrorfilmek növekvő népszerűségéhez. Leslie Odom Jr. játssza a főszerepet az első film közvetlen folytatásában az eredeti Exorcist című film főszereplője, Ellen Burstyn mellett, aki ismét Chris MacNeil bőrébe bújik. Amikor egy 12 éves kislányt megszáll egy titokzatos démoni lény, az apja kétségbeesetten próbál segítséget találni, amit végül olyasvalakitől kap meg, akinek a lánya az 1970-es években túlélt egy hasonló esetet.

Skyshowtime Exorcist Believer
fotó: Skyshowtime