Barion Pixel Stephen King 1979-es regényből készül film: íme a legfrissebb részletek – Coloré

Stephen King 1979-es regényből készül film: íme a legfrissebb részletek

2024. 06. 16.

Stephen King The Long Walk című regénye tizenévesek egy csoportját követi a posztapokaliptikus Egyesült Államokban, a fiatalok kénytelenek részt venni egy halálos gyaloglóversenyen.

Stephen King számos könyve adaptálódhatott már a széles vászonra, ezúttal a The Long Walk című regénye hozhat el hátborzongató perceket a rajongók számára. A forgatások már júliusban elkezdődhetnek és állítólag Cooper Hoffman és David Jonsson kapták a főszerepeket.

Stephen King regény új filmadaptációjának két főszereplője
Forrás: John Phillips/Michael Kovac/Getty Images

A két ifjú brit színész szinte teljesen ismeretlen még, legalábbis hazánkban mindenképp. Johnsson hamarosan népszerűbbé válhat, ugyanis szerepel az Alien: Romulus-ban is. Cooper pedig a néhai, de egykor igen kedvelt és ismert színész, Philip Seymour Hoffman fia. A The Long Walk eredetileg 1979-ben került a könyvesboltokba, most pedig a Lionsgate készít belőle filmet.

Stephen King eredeti regénye a posztapokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, amelyet egy totalitárius rezsim irányít, és ahol 100 tinédzsernek kell részt vennie a névadó „hosszú sétán”. Ez egy olyan gyaloglóverseny, amelyben a versenyzőknek megállás nélkül menniük kell, végig a keleti part autópályáján. Ha egy versenyző 4 mérföld/óra alá lassít, figyelmeztetést kap; három figyelmeztetés után pedig agyonlövik. A hosszú séta tehát nem lehet lassú. A regény főhőse a 16 éves Ray Garraty, de azt egyelőre nem tudni, hogy a filmben is az ő karaktere adaptálódik-e.

Egyelőre ennyit lehet tudni a készülő Stephen King filmről, premier dátuma még messze nincs kitűzve. Addig is az író zseni rajongói epekedve várhatják az AZ előzményszériáját, hiszen jövőre érkezik a Welcome to Derry.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb
0 /eletmod/sztarok/stephen-king-regenybol-keszul-film/