Barion Pixel Bébi Yoda moziba megy: a Star Wars új filmet jelentett be Jon Favreau rendezésében – Coloré

Bébi Yoda moziba megy: a Star Wars új filmet jelentett be Jon Favreau rendezésében

2024. 01. 10.

The Mandalorian & Grogu címmel érkezik majd az új Star Wars produkció és már ebben az évben legyártják.

Favreau készítette el a Disney+ platformra A mandalóri című sorozatot, amelynek főszereplője a The Last Of Us sztárja, Pedro Pascal és egy CGI zöld lény. Pascal egy sisakot viselő fejvadászt alakít, aki rengeteg akció közepette felteszi az életét arra, hogy megvédje a fiatal, imádnivaló idegent, Grogut, akit a rajongók Baby Yodaként ismernek. Egyelőre nem világos, hogy a készülő The Mandalorian & Grogu film hol illeszkedik majd az élőszereplős sorozat idővonalába, amelyből eddig három évadot mutattak be.

Mandalóri
Forrás: Disney+

Szerettem történeteket mesélni, amelyek a George Lucas által létrehozott gazdag világban játszódnak. Rendkívül izgalmas az a lehetőség, hogy a mandalórit és tanítványát, Grogut a nagy képernyőre vihetjük.

– mondta Favreau közleményében.

Az új projekt az első mozifilm 2019 óta, amikor bemutatták a Star Wars: Skywalker kora című alkotást. A rendező, Jon Favreau Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével és Dave Filonival, az Ahsoka alkotójával közösen dolgozik a készülő mozifilmen.

Star Wars, Mandalóri
Forrás: Disney+

Filoni közben az Ahsoka második évadán is munkálkodik, Rosario Dawson főszereplésével, hiszen nagy siker lett a Disney+-on. Emellett a Boba Fett könyve című 7 részes minisorozat szórakoztatja még a rajongókat a Star Wars univerzumában, illetve készül a Skeleton Crew című szintén élőszereplős széria is.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Disney+