Barion Pixel Novemberben elstartol a Squid Game valóságshow és az előzetest látva, már az nyertes, aki bejutott a játékba – Coloré

Novemberben elstartol a Squid Game valóságshow és az előzetest látva, már az nyertes, aki bejutott a játékba

2023. 10. 24.

Ha valamiről, hát a Squid Game, magyarul Nyerd meg az életed! koreai sorozatról érdemes volt lehúzni ezt a bőrt.

A Squid Game 2021 őszén szinte a semmiből robbant be a Netflixre és sosem látott rajongást hozott a koreai műsorkészítőnek csakúgy, mint a streaming platformnak, a rengeteg jelölésről és díjról nem is beszélve. Hazánkban is nagyon gyorsan elterjedt a híre és hónapokig vezette a nézettségi listát. A halálos kimenetelű, ám de óriási pénznyereménnyel kecsegtető próbatételek végére csak egy ember maradhatott a 456-ból. A csattanót pedig mindenki ismeri, aki végignézte a showt.

Squid Game
Forrás: Netlfix

Egyértelmű volt, hogy berendelik a folytatást, noha azt a magas lécet megugrani igen nehéz lesz, mint amit az eredeti első évad felállított. De még mielőtt elhozná a Netflix a második etapot, csavartak egyet a dolgon és elkészítették a Squid Game: Challenge című valóságshowt.

Ebben, akárcsak a sorozatban, 456 ember küzd meg a gigászi nyereményért, 4,56 millió dollárért. A játékok, amelyeken a valódi, utcáról castingolt embereknek át kell jutniuk, szinte teljesen azonosak a sorozat kihívásaival. Annyi kivétel van csak, hogy nem fognak meghalni (remélhetőleg). De még az üvegplafonos zuhanás is meglesz a mélybe, ahogy az első játék, hatalmas gyilkos babája is szedi majd áldozatait, csak ezúttal vérpatronnal.

Az előzetest látva az az érzésünk támad, mintha csak az eredeti sorozatot néznénk, csak épp amerikai szereplőkkel. Zseniális húzás ez, és egész biztos, hogy zseniális szórakozást is fog nyújtani majd november 22-től, amikor elstartol a Netflixen a 10 részből álló reality.

Squid Game Netflix
Forrás: Netflix

A Squid Game második évadának viszont még nincs premier dátuma, a sztrájkok miatt sajnos ennek a készítése is csúszott. Hwang Dong-hyuk rendező elárulta, hogy a főszereplő visszatér, hogy tegyen valamit a világért. A világsiker folytatása feltehetően 2024 végére érkezik meg a Netflixre.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: Netlfix