Barion Pixel Sophie Turner szerint az anyaság jobbá tette színésznőként – Coloré

Sophie Turner szerint az anyaság jobbá tette színésznőként

2022. 05. 01.

Sophie Turner még tizenéves kislányként lett ismert a Trónok harca című sorozattal, mára pedig az egyik legfelkapottabb színésznők egyike, akinek még a férje is A-listás sztár.

Sophie Turner egy nemrég készített interjúban árulta el, hogy az anyává válás segített neki még jobb színésznővé válni.

Sophie Turner
Forrás: Northfoto

A 26 éves Sophie Turner a The Wrap-nek adott új interjújában mesélt a nemsokára debütáló HBO Max sorozatáról, a The Staircase-ről, így egy-két kérdést a magánéletével kapcsolatban is megválaszolt. Többek között szó esett második terhességéről és elsőszülött lányáról, Willáról is.

„A család fogalma sokkal érzelmesebb emberré tett. Az empátia jobban fokozódni kezd, és a családdal kapcsolatos érzések is sokkal jobban meghatnak. Jobb színésznővé tett, hogy anyává válhattam” – mondta a vörös hajú szépség, aki következő kijelentésével mindenkinek könnyeket csalt a szemébe.

Sophie Turner
Forrás: Northfoto

„Tudod, színészként az egyetlen módja annak, hogy valaki igazán zseniális színésszé válhasson, az az, hogy a lehető legtöbb életet megtapasztalja, ezeket az élményeket pedig behozza a saját életébe. Remélem ez nekem is segít a színészi teljesítményem jobbá tételében.”

Sophie Turner 2019-ben ment hozzá Joe Jonas énekes-zenészhez, 2020 júliusában pedig megszületett első közös gyermekük, Willa Jonas. A színésznő a Trónok harca nagy sikere után sem tűnt el, hiszen olyan nagy filmekben mutatta meg tehetségét, mint az X-Men: Sötét Főnix, a Heavy és a Szerelmünk napjai.

Forrás: dailymail.com