Barion Pixel Sofia Vergara mindenkit meglepett őszinte kitárulkozásával – Coloré

Sofia Vergara mindenkit meglepett őszinte kitárulkozásával

2021. 08. 23.

Sofia Vergara fiatalon nőként vette fel a kesztyűt a halállal szemben, nem is akárhogyan!

A gyönyörű 49 éves sztár mindössze 28 évesen nézett szembe a gyilkos kórral, amelyről többször is mesélt már, de a vele készült legfrissebb interjúban minden eddiginél őszintébben mesélt az akkor történtekről.

2013 Cfda Fashion Awards, New York
Forrás: northfoto.com

Sofia – aki egyébként a Modern család című sorozat egyik főszereplője volt – elárulta, hogy 20-as évei végén egy egyszerű orvosi vizsgálatra ment, amikor egy csomót vettek észre a nyakában. Több tesztet is csináltak, amikor kiderült, hogy ez bizony pajzsmirigyrák.

„Amikor fiatal vagy, és azt a szót hallod, hogy „rák”, kavarogni kezdenek a gondolataid, de megpróbáltam nem kétségbeesni és úgy döntöttem tanulni fogok.”

A színésznő minden könyvet és tanulmányt elolvasott a rák ezen fajtájáról és arról, hogyan tudja maga is felvenni a harcot a betegség ellen. A pozitív gondolkodásának és a hitének hála teljesen felépült, bár a mai napig gyógyszereket kell szednie, hogy ne tudjon kiújulni a szervezetében a rák.

Ezt követően hozzátette, hogy nagyon sokat tanult abban az időszakban. Nemcsak a betegségről, hanem magáról is. Állítása szerint ilyenkor sok minden átértékelődik az emberben. Többek között az, hogy mi is fontos valójában az életben.

Forrás: justjared.com