Sofia Vergara fogja alakítani a kolumbiai drogbárónőt

2022. 01. 22.

Bár elsősorban vígjátékokból ismerhetjük a szépséges színésznőt, Sofia Vergarat, most úgy döntött ideje egy teljesen más oldalát is megmutatnia a rajongóinak.

Sofia Vergara fogja alakítani a világ hírhedtebb kokain bárónőjét, Griselda Blancot.

Sofia Vergara
Forrás: Northfoto

A Fekete Özvegyként is elhíresült kolumbiai nő 14 évesen prostituáltként kezdte a pályafutását, a 70-es évektől pedig már több ezer dealert foglalkoztatott.

Életét már többször megfilmesítették, most azonban egy saját sorozatot is kap a Netflixen, amelyben Sofia Vergara is teljesen új külsőt kapott, minél hitelesebben formálja meg Blancot.

A miniszéria 10 részből fog állni, amelyben nemcsak Griselda nehéz gyerekkoráról és az alvilági felemelkedéséről tudhatunk meg többet, hanem arról is, mi vezetett a bukásához.

A várva várt sorozatot a népszerű Narcos című széria készítői hozzák tető alá, amelynek minden része közel egy órás izgalmat ígér majd az előfizetőknek. A Modern családból is ismert Sofia Vergarán kívül olyan nagyszerű sztárok kaptak helyet a minisorozatban, mint Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, és Alberto Ammann.

A produkció egyébként már most felkavarta az állóvizet, ugyanis sokak szerint egy igen színvonalas és minőségi sorozata lesz a streaming szolgáltatónak, arról nem beszélve, hogy az eddig alulértékelt Vergara végre be tudja bizonyítani, milyen nagy tehetség rejtőzik benne.

Forrás: deadline.com