Barion Pixel Sir Rod Stewart 78 évesen sem áll le – Elmondta, mi jelenti számára a drogot – Coloré

Sir Rod Stewart 78 évesen sem áll le – Elmondta, mi jelenti számára a drogot

2023. 11. 21.

Sir Rod Stewart bár már közel nyolcvanéves, nem áll le, hiszen hatalmas koncertet tervez Las Vegas-ban!

Sir Rod Stewart igazi legenda az énekesek sorában, akinek különleges, rekedtes hangját egy rendkívül szerethető személyiség egészíti ki. Nemrégiben jelent meg swing-albuma, melynek örömére feledhetetlen koncerttel készül Las Vegasban. A nemsokára 79. születésnapját ünneplő rockikon egyáltalán nem tervezi a visszavonulást, sőt, nagyívű elképzelései vannak! Mint mondta, reméli, hogy a közönségének tetszik az új album, mert ha van rá igény, igazi swing show-t csinálna valódi big banddel.

Rod Stewart drogja

A Baby Jane és a Sailing előadója számára a színpad igazi elixír, hiszen teljesen újjászületik tőle. Valójában nemcsak gyógyszer számára ez, hanem valóságos drog:

Az a két óra a színpadon a leghatásosabb drog, amit el lehet képzelni. Rendkívüli módon addiktív.

Rod Stewart kétségkívül imád a színpadon lenni, olyannyira, hogy mit mondta, nagyon nehezen viseli, ha a hotelszobában kell ücsörögni. Ilyenkor jobbára a modellvasútját építi, hogy addig is csináljon valamit. Szenvedélye ugyanis a vasút: egész szobát rendezett be hobbijának. A helyiségben egy hatalmas terepasztal foglal helyet, amin egy egész város fekszik. Sir Rod ha teheti, napi öt-hat órát is eltölt a modelljeivel, hiszen ez az, ami valóban kikapcsolja.

Rod Stewartnak a koncertezésen túl a modellezés és a családja jelenti a boldogságot / Kép forrása: Ian MacNicol / Getty Images
Rod Stewartnak a koncertezésen túl a modellezés és a családja jelenti a boldogságot / Kép forrása: Ian MacNicol / Getty Images

Az édesapja vette neki az első modellvasutat, és az akkor még kisfiú Rod rögtön a modellezés szerelmese lett. Apja azonban egyszer egy alkatrész helyett gitárt vett neki, s akkoriban a zenész ennek nem örült, ma már azonban belátta, hogy apja ezzel megváltoztatta az életét.

Mindennek ellenére nemcsak a színpad és a modellezés tölti fel a színészt, hanem nyolc gyermeke is, akik közül a legkisebb 12 éves, és csupán pár hónappalidősebb  Rod Stewart unokájánál.

A családtól kapott szeretet és a modellezés olyan energiát ad neki, ami remélhetőleg még sokáig kitart!

Forrás: Bang Premier.

Nyitókép forrása: Getty Images