Barion Pixel Nem fogod elhinni, mit csinál Sir Ian McKellen és az ABBA sztárja – Coloré

Nem fogod elhinni, mit csinál Sir Ian McKellen és az ABBA sztárja

2023. 12. 01.

Sir Ian McKellennek sosem kellett a szomszédba mennie egy kis viccért, s most sem volt ez másképp: az ABBA együttes tagjával, Björn Ulvaeus-sal készül a karácsonyra.

Sir Ian McKellen az egyik legnépszerűbb színészek közé tartozik, hiszen nemcsak művészetével nyűgözi le a nagyérdeműt, hanem kedvességével és humorával is. Most karácsony alkalmából vette elő humoros oldalát, amikor is ABBA gitárosával, Björn Ulvaeus-szal készítetek egy ünnepi videót, amiben kötögetnek, nem másnak, mint magának Kylie Minogue-nak.

Sir Ian McKellen nem hagyja ABBA

A brit színésznek volt már alkalma találkozni a svéd zenésszel, ugyanis első közös videójukat 2021-ben készítették. Ekkor még karácsonyi pulóvereket kötögettek, a tavalyi videóban viszont már ABBA feliratú alkotások születtek a kötőtűk alatt, és arról beszélgettek, hogy Björn írhatna egy dalt a kötésről. Ez végül nem készült el, de bájosan szeretetreméltó a csevejük:

Egy másik videójukban John Bishop, brit komikus is feltűnt. Idén sem változtattak a stratégián, továbbra is a kötésé a főszerep, ám ezúttal Kylie Minogue közelgő koncertjére készítettek fellépőruhákat.

Érdemes megfigyelni a háttérben lévő karácsonyfán lévő díszeket, amin az ABBA többi tagja is feltűnik egy-egy karácsonyi gömbön!

Bár az ABBA együttes nem tart élő koncerteket, népszerűségük a mai napig sem csökkent, különösen azért, mert pár évvel ezelőtt új lemezt adtak ki, és Voyage című koncertjükkel virtuális formában szórakoztatják a közönséget világszerte.

Mint Björn elmondta, reméli, hogy még sokáig élvezhetik az emberek ezt a korszakalkotó koncertsorozatot, és azon dolgoznak, hogy minél több helyszínre eljuthassanak a show-val.

Nyitókép forrása: Getty Images