Barion Pixel Kiderült, mikor temetik Sinéad O’Connort – a fia halála óta nem lelt békére – Coloré

Kiderült, mikor temetik Sinéad O’Connort – a fia halála óta nem lelt békére

2023. 08. 07.

A néhai énekesnő, Sinéad O’Connor temetését augusztus 8-án, kedden tartják, és „utolsó búcsúként” meghívják az embereket egy ír tengerpartra, ahol korábban élt.

Holnap temetik Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor családja vasárnap közleményt adott ki, amiben arra buzdítja az embereket, hogy 10:30-tól vonuljanak Bray tengerpartra. A menet végigvonul a tengerparton, Harbour Bartól a Strand Road másik végéig, majd továbbhalad a temetésig. Elhalad az egykori otthona mellett, ahol 15 évig élt, és ahol a rajongók a halála óta virágokat hagynak.

Sinéad imádott Brayben élni és az ott élő embereket

– áll a közleményben.

Sinéad O’Connor 56 éves korában halt meg július 26-án, a rendőrség bejutott a délkelet-londoni otthonában, ahol holtan találták. Bár elrendelték a boncolását a halála okának megállapítására, de nem tekintik gyilkosságnak az esetet. A boncolás eredményét néhány hétig még nem kapják meg, de a halál okát csak akkor hozzák nyilvánosságra, ha az ügyben vizsgálatot indítanak.

Az énekesnő három gyermeket – Jake, Roisin és Yeshua – hagyott hátra. 17 éves fia, Shane 2022 januárjában öngyilkos lett, miután elhagyott egy dublini kórházat – ahol pszichés problémával kezelték.

Sinead O'connor
Sinead O’connor / Kép forrása: Paul Bergen / Contributor / Redferns / Getty Images

A fia halála óta nem volt jól

Sinéad O’Connor a halála előtt néhány nappal a fia elvesztésére emlékezett meg a közösségi médiában, megmutatva, hogy milyen küzdelmeken ment azóta keresztül. Július 17-én az általa indított, mára már törölt Twitter-fiókról írt tweetben a következő állt:

Azóta élőhalott éjszakai lényként élek. Ő volt életem szerelme, lelkem lámpása. Egy lélek voltunk két félben. Ő volt az egyetlen ember, aki valaha is feltétel nélkül szeretett. Nélküle elveszett vagyok a bardóban.

Július 8-án pedig megosztott egy videót a lakásából, amelyben utalt arra, hogy fia halála óta nincs jól.

Úgy nézek ki, mint egy sz*r, akárhogy is, ezért nem akartam videót készíteni… de tudod, ha a gyereked sajnos meghal, az nem tesz jót az ember testének, vagy lelkének.

O’Connor annak idején szintén egy tweetben osztotta meg a fia halálhírét.

Gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, életem fénye, úgy döntött, hogy ma véget vet a földi küzdelmének, és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. Az én kisbabám. Annyira szeretlek téged. Kérlek, lelj békére.

Forrás: Hello!, People

Borítókép forrása: Andrew Chin / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images