Barion Pixel A rajongók szerint, hiába Shakira adócsalásos büntetése, Piqué százszor inkább megalázó helyzetbe került most – Coloré

A rajongók szerint, hiába Shakira adócsalásos büntetése, Piqué százszor inkább megalázó helyzetbe került most

2023. 11. 26.

Shakira 11 évig volt együtt a Barcelona egykori védőjével, 2022 júniusáig, miután az megcsalta.

Shakira még úgy is hihetetlen sikereknek és eredményeknek örvendhet, hogy nemrég majdnem 8 év börtönt kapott adócsalásért. Végül sikerült ügyvédjének megegyeznie a bíróságon, így Shakirának a tartozás felének megfelelő, több mint 7,3 millió eurós bírságot kell fizetnie, illetve pluszban 438 ezer eurós pénzbüntetést is, hogy elkerülje a hároméves letöltendő börtönt.

Shakira, Gerard Piqué
Forrás: Northfoto

A 46 éves kolumbiai sztár, aki a latin zene királynője címet is elnyerte már, a nehézségek ellenére igen jókedvű lehet, mert a sevillai Latin Grammy-díjátadón a legjobb popdal kategóriában nyert, szakítós dala hatalmas sikereket ért el. A Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című nóta dalszövege nemcsak Piqué-t minősíti, de keményen beszól a szeretőnek, Clara Chia-nak is, aki azóta is az ex-focista barátnője.

clara chia marti
Forrás: David Oller/Getty Images

A zenei díjat Piqué korábbi spanyol csapattársa, Sergio Ramos adta át, majd a labdarúgó ezután kedvesen átkarolta Shakirát. A gesztus következtében az ügyvédje azzal élcelődött, hogy több mint 100 millió fontot spórolt volna meg magának a díva, ha Piqué helyett a Real Madrid egykori sztárjába szeret bele inkább. A rajongóknak több se kellett, kommentjeikkel tovább trollkodták az exférjet.

A szakításuk óta a dolgok nem mentek zökkenőmentesen Pique számára, hiszen a 36 éves játékos, akit minden idők egyik legjobb védőjének tartanak, tavaly kénytelen volt visszavonulni a játéktól, ráadásul üzleti dolgai is megszenvedték a negatív hírverést. Davis-kupa szponzorai faképnél hagyták, és Kosmos nevű cége is hatalmas veszteségeket könyvelt, miközben még jogi csatározásokat is folytat a Nemzetközi Teniszszövetséggel. És ha ez nem elég, Gerard nemrég leesett egy lyukba a színpad mellett a Kings League Americas versenyének kezdetén. Lehet, hogy kisebb átok ül rajta?

Ami Shakira és Piqué viszonyát illeti, már elásták a csatabárdot, az énekesnő Miami-ba költözött, az exsportoló pedig rendszeresen látogathatja két közös fiukat.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images