Barion Pixel Selena Gomez és Benny Blanco kapcsolata 10 évet váratott magára – Coloré

Selena Gomez és Benny Blanco kapcsolata 10 évet váratott magára

2024. 05. 18.

A popsztárból lett színésznő, Selena Gomez és a zenei producer szerelme csak idén teljesedett be, pedig sokkal régebb óta ismerik egymást.

Selena Gomezt sokáig vádolták azzal, hogy nem tudja magát túltenni híres exén, Justin Bieberen és a rajongók vágytak is arra, hogy ők ketten újra egy pár legyenek. De Bieber elvette Hailey Baldwint, most pedig már első közös gyermeküket várják, amire Gomez reagált is. Eközben Selena teljesen váratlanul óriási szerelembe esett Benny Blanco-val. De vajon tényleg annyira váratlan volt ez?

Ők ketten 2015-ben dolgoztak együtt először, az énekesnő második stúdióalbumán, a Revival-on. Az albumhoz Blanco a Kill Em with Kindness és a Same Old Love című dalokat szerezte.

Ezután pár évnyi kihagyás volt kapcsolatukban, de 2019-ben ismét összehozta őket a zeneipar. 2019. márciusában Selena I Can’t Get Enough című dalán működött közre Benny, Tainyval és J Balvinnal karöltve.

selena gomez
Forrás: Allen Berezovsky/Getty Images

Ezután az énekesnő inkább a filmes pályájára koncentrált, egyrészt dokumentumfilmjében feltárta küzdelmes múltját a betegségével, másrészt egy váratlan siker is elérte a Gyilkos a házban című sorozattal, aminek most jön a negyedik évada, és igazi világsztárok szerepelnek benne.

Azonban 2023-ban jött egy ajándék a rajongóknak, Selena Gomez visszatért a Single soon-nal és miközben a dalszöveg az elválásról, csalódásról és szakításról szól, pont ekkor toppant be hozzá a szerelem. A dalban ismét segédkezett Blanco és szakmai-baráti viszonyuk megváltozott.

Bár csak apró jelek utaltak rá, mint egy-egy jótékonysági gála, vagy, hogy Selena az Instán reklámozta Benny szakácskönyvét, de érezhetően ők ketten többször keresztezték egymást mint korábban. A pletykák végül 2023 novemberében robbantak ki, miszerint randiznak.

Végül december 7-én egy Instagram story-ban árulta el Selena Gomez, hogy valóban egy párt alkotnak. A fekete-fehér közös szelfi mellé kommentet is fűzött a popsztár:

Ő az abszolút minden a szívemnek. Jobb, mint bárki, akivel valaha együtt voltam. A legjobb dolog, ami valaha történt velem.

Forrás: Harper’s Bazaar
Borítókép forrása: Allen Berezovsky/Getty Images