Barion Pixel Ryan Reynolds most is érdekes módon árulta el: ez a zseniális színésznő is csatlakozik a Deadpool 3. részéhez – Coloré

Ryan Reynolds most is érdekes módon árulta el: ez a zseniális színésznő is csatlakozik a Deadpool 3. részéhez

2023. 02. 14.

Ryan Reynolds sosem áll le a poénokkal, amit legutóbbi posztja is bizonyított.

Ryan Reynolds már gőzerővel készül a Deadpool 3. részére, amelynek színészgárdája elképesztően színes és rangos lesz, kezdve Hugh Jackman-től egészen T. J. Millerig, itt azonban nem áll meg a menet!

Ryan Reynolds, Deadpool
Forrás: Northfoto

Egy pillanatra sikerült becsapnia a rajongókat, ugyanis hétfőn bombaként robbant a hír, vagyis a kép, amelyen Ryan Reynolds feleségével látható, mégpedig a Super Bowl napján, csak éppen terhes pocak nélkül. Ezzel tehát zseniálisan hintette el, hogy a Twitterére kiírt: „a család új tagja” posztban a negyedik gyerkőcét fogja megmutatni, ám végül valaki más személyéről libbentette fel a fátylat.

A teljes tweet elolvasása után természetesen mindenki számára – főleg, akik rajonganak a franchise-ért – világos lett, hogy a készülő harmadik részhez az elmúlt évek egyik legnagyobb színésztehetsége, Emma Corrin is csatlakozik.

Emma Corrin
Forrás: Northfoto

Új tag a családban! A Deadpool család, az egyértelműség kedvéért. Ami olyan, mint egy igazi család, csak kevesebb káromkodással… Üdvözöllek, Emma Corrin!

A posztba egy Emmáról készült fotót is mellékelt Hollywood egyik legkedveltebb színésze, akiről egy külföldi lap már kiderítette, hogy ő fogja alakítani a főgonoszt, bár a pontos részletek egyelőre nem ismertek. Illetve, aki lemaradt volna a hírről, Hugh Jackman is feltűnik a Marvel alkotásban, aki legikonikusabb karaktere, Farkas bőrében tér vissza.

Emmát a hazai közönség elsősorban a Koronából ismerheti, amelyben a néhai Diana hercegnét formálta meg.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto