Barion Pixel Így fog kinézni Ryan Gosling Ken babaként – Coloré

Így fog kinézni Ryan Gosling Ken babaként

2022. 06. 16.

Már rég várt ennyire filmet a világ, mint az élőszereplős Barbie baba, amelynek két főszereplője Ryan Gosling és Margot Robbie lesznek.

Ryan Gosling neve hallatán nincs nő, akinek ne gyengülne el a lába. A zseniális színész már számos filmben megmutatta sokszínű és zseniális tehetségét, most pedig egy teljesen új oldaláról ismerheti meg a közönség, ugyanis ő lesz Ken a készülő Barbie-filmben, méghozzá a szépséges Margot Robbie mellett.

Congo Stories Book Signing New York
Forrás: Northfoto

A Mattel híres férfi babájaként Ryan Gosling egy eddig soha nem látott szépfiú arcát is láthatjuk, akárcsak kockás hasát, napbarnított bőrét és tökéletesre fésült aranyszőke tincseit, amit a róla készült első hivatalos képen is megcsodálhatunk.

A fotó alapján – amelyet a Warner Bros. tette közzé egy tweetben – 41 éves Ryan Gosling most is meggyőző alakítást fog nyújtani

Ryan egyébként a Mattel 1993-ban bemutatott „Earring Magic Ken” változatának öltözött, amely a Ken baba azon különleges változata volt, amely a hagyományos barna haja helyett egy sportosabb, szőke megjelenést kapott. Kiadása után ez lett a történelem legtöbbet eladott Ken babája, amelyhez egyesek azt feltételezték, hogy a tervezők a kilencvenes évek New York-i és Los Angeles-i melegklubjainak életéből merítettek ihletet.

Ryan Gosling
Forrás: Northfoto

Ryan Gosling komoly színészi munkájáról ismert Hollywoodban. Olyan nagyszerű filmekben láthattuk, mint a Véres románc, a Szárnyas fejvadász 2049, a Blue Valentine és a Half Nelson.

A filmben Margot és Ryan mellett olyan sztárok kaptak még helyet, mint Will Ferrell, Issa Rae, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Michael Cera és Alexandra Shipp.

Az élőszereplős Barbie-filmet 2023. július 21-én mutatják be.

Ez is érdekelhet:

Ryan Gosling új projektje

Az élőszereplős Barbi film után most egy szintén kasszasikernek ígérkező alkotásban mutatja meg zseniális színészi képességeit Ryan Gosling. Ő eleveníti meg az 1980-as évek tévésorozatának – The Fall Guy – filmadaptációjában a főkaraktert. A filmet Sydney-ben, Ausztráliában fogják forgatni. Az eredeti tévésorozat 1981 és 1986 között futott, amelyet Glen A. Larson készítette. Ha szeretnél többet tudni a készülő filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com