Barion Pixel A 42 éves Ryan Gosling Eva Mendes nélkül lépett a vörös szőnyegre a Barbie bemutatóján, de tett róla, hogy mindenki tudja, ki a szíve választottja – Coloré

A 42 éves Ryan Gosling Eva Mendes nélkül lépett a vörös szőnyegre a Barbie bemutatóján, de tett róla, hogy mindenki tudja, ki a szíve választottja

2023. 07. 12.

Dübörög a Barbie láz, napokon belül világszerte játsszák a mozikban a várva várt filmet, Ryan Gosling és Margot Robbie pedig sajtókörúton népszerűsítik Greta Gerwig filmjét.

Eva Mendes, a Skura Style társtulajdonosa kénytelen volt kihagyni a vörös szőnyeges eseményt, amelyet a Shrine Auditorium és Expo Hallban tartottak Los Angeles belvárosában vasárnap. Ám párja, a kétszeres Oscar-jelölt Ryan Gosling megtalálta a módját, hogy tisztelegjen előtte is a Barbie világpremierjén.

Ryan Gosling
Forrás: Rodin Eckenroth/Getty Images

A 42 éves kanadai színész egyedi nyakláncot viselt, amelyen a Barbie betűtípusú „E” betű szerepel – Eva-t jelképezve. Ryan talpig rózsaszínben feszített, mellkasát pedig kissé szabadon hagyta, hogy jól látható legyen az “E”-betűs medál. Mark Avery stylist öltöztette a sztárt, méghozzá rózsaszín Gucci együttesbe, a lábán pedig fehér Oxford cipőt viselt. Camilla Soole fodrász friss vágást és melírozott stílust adott Goslingnak a rózsaszín szőnyeges ceremónián, Shane Thomas kozmetikus pedig gondoskodott arról, hogy arcszíne bronzos és hibátlan legyen.

World Premiere Of "barbie" Arrivals
Forrás: Rodin Eckenroth/Getty Images

Ryan Gosling elárulta, hogy két lányuk, a 8 éves Esmeralda és a 7 esztendős Amada hatalmas inspirációt jelentettek számára egy valódi Ken baba eljátszásához. A színész azt nyilatkozta, hogy a gyerekek több részletet is láttak a felvételekből és segítették a munkáját. A kritikusok szerint a próbavetítések nyomán a film, és maga Gosling játéka: tökéletes. Greta Gerwig, a Barbie rendezőnője szerint:

Ez Marlon Brando találkozása Gene Wilderrel és John Barrymore-ral, illetve John Travoltával.

Nos, ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre, hiszen Gosling mellett azért nem mellesleg ott van Barbie, azaz Margot Robbie, akiről szintén ódákat zengenek. A Barbie film július 20-án debütál a magyar mozikban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images