Barion Pixel Rúzsa Magdi megmutatta férjét, Stohl Luca az apját félti, így buliznak Barátok közt – Lapszemle – Coloré

Rúzsa Magdi megmutatta férjét, Stohl Luca az apját félti, így buliznak Barátok közt – Lapszemle

2024. 04. 10.

Rúzsa Magdi kivételesen megmutatta a férjét, Stohl Luca félti Stohl Andrást az Ázsia Expressztől, a Barátok közt szereplői pedig hatalmas bulit csaptak.

Rúzsa Magdi ritkán mutatja meg a férjét, ám most kivételt tett – szúrta ki a Blikk. A házaspár tizenhárom éve talált rá egymásra. Akkor még nem tudhatták, hogy előbb-utóbb a sors három gyermekkel ajándékozza meg őket, méghozzá egyszerre! Magdi a gyerekekről is tett ki képet, ami az Instagramján lapozgatva megtekinthető:

Stohl Luca édesapjáért aggódik

Márciusban elindult az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, amiben többek közt Stohl András is részt vesz. A Fülöp-szigeteken és Tajvanon zajló műsor rendkívüli kihívást jelent a résztvevőknek, már csak a klíma miatt is. Mint Luca elmondta, kíváncsi arra, hogy mit hoz ki édesapjából a műsor, de félti is őt – írja a Blikk.

Nagyon izgalmas látni, hogy a versenyzők, akiket amúgy a csillogó díszletek és komfortos körülmények világából ismersz, hogyan viselkednek teljesen más helyzetben. Szerintem apu nagyon jó páros lesz Tillával, jól ismerem mindkettőjüket. Egyedül a nagy melegtől tartok, hogy ne kapjanak hőgutát… Apu már nem harmincéves, remélem, bírja majd a meleget, és hogy hamar felveszik őket, hogy ne álljanak sokat a negyven fokban az aszfalton.

Stohl Luca félti az apját, ám tudja, hogy Tillával bizonyosan jól ellesznek a messzi Ázsiában / Kép forrása: Tv2
Stohl Luca félti az apját, ám tudja, hogy Tillával bizonyosan jól ellesznek a messzi Ázsiában / Kép forrása: Tv2

Hozzátette, hogy azt javasolta Stohl Andrásnak, hogy ne akarjon belehalni a kalandba, mert annyit nem ér, hogy valami baja legyen. Fontos azonban az is, hogy gyönyörködjenek a tájban, hiszen kevesen jutnak el azokra a helyekre, amik rájuk várnak.

Így bulizik a Barátok közt stábja

A Barátok közt bár három éve véget ért, a szereplők számára nem szűnt meg teljesen a sorozat, hiszen ugyanúgy barátok és jó kollégák maradtak, mint a forgatások idején. A sorozat egykori Alíza, Nagy Alexandra stábbulit szervezett, ami végül százhúsz főre duzzadt. A hangulatról egy, a sorozat felvételei közül válogatott bakiparádéval készült, amit mindenki nagyon élvezett. Mint a színésznő elmondta, ha voltak is egykor súrlódások, mostanra semmissé váltak, és aki csak tudott, jelen volt a találkozón – idézte a Blikk az RTL-nek adott interjúját.

A nagy Barátok közt-partit a sorozat egykori Alíza szervezte meg / Kép forrása: RTL
A nagy Barátok közt-partit a sorozat egykori Alíza szervezte meg / Kép forrása: RTL

Nyitókép forrása: Tv2