Barion Pixel Rita Ora újra értelmezte a divatot Londonban – így még senki sem jelent meg a vörös szőnyegen – Coloré

Rita Ora újra értelmezte a divatot Londonban – így még senki sem jelent meg a vörös szőnyegen

2023. 12. 05.

Nemcsak az ukrán származású popsztár, Rita Ora hanem a többi világsztár is elég különleges megjelenést mutattak be a nagyszabású divateseményen.

Rita Ora, Pamela Anderson, Anne Hathaway, Sam SMith, Andrew Garfield, Gwyneth Paltrow és Gwendoline Christie…csak pár név a British Fashion Awards 2023-ról, akik olyan megjelenést produkáltak, ami talán még a MET-gálán is megállná a helyét. A londoni Royal Albert Hall-ban tartott rendezvény szemkápráztató szórakozás a divat iránt érdeklődőknek.

Pamela Anderson például folytatta a “no make-up” kiállást, zéró sminkkel jelent meg az eseményen, de haját sem bonyolította, megfakult szőke fürtjeit hanyag copfba fogta össze hátul. A korábbi szexszimbólum egy egyszerű krémfehér összeállítást viselt.

Gwendoline Christie ellentétben, talpig feketében, köpenyes outfitjével leginkább Demónát idézte meg. Gwyneth Paltrow gyönyörű, piros, tollas ruhában mintha a Mikulás tematikát lovagolta volna meg, Maisie Williams pedig fura menyasszonyként jelent meg.

Rita Ora
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

A legmeghökkentőbb szett, ami szinte már filmes maszkmesteri munka, Rita Ora-é volt, aki egy finom, fekete estélyit választott, mely lágyan omló sziluettként ölelte körül tökéletes idomait, ám a bizarr csavar a hátulján következett. Az énekesnő ruhájának hátrésze szabadon hagyta a testét, amelyre nagy gonddal egy hüllő pikkelyeinek replikája volt elkészítve. Rita úgy festett, mint egy ember-gyík hibrid, aki a vörös szőnyegen jelenti be az emberiség leigázását.

Rita Ora
Forrás: Samir Hussein/Getty Images

Célja azonban sokkal nemesebb volt, a ruha ugyanis a Highstreet Store Primark áruházban megvásárolható limitált darab, mely mindössze 50 font. A teljes bevételt pedig a Breast Cancer Now jótékonysági szervezetnek ajánlják fel, vagyis a mellrák megelőzésére fordítják. Rita édesanyja is ezzel a daganattal küzdött és legyőzte.

A szépséges popsztárt férje, a színész-rendező Taika Waititi kísérte el.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Gareth Cattermole/Getty Images