Barion Pixel Reviczky Gábor édesanyja szellemével találkozott, Terence Hill egy magyar rajongó alkotását osztotta meg – Lapszemle – Coloré

Reviczky Gábor édesanyja szellemével találkozott, Terence Hill egy magyar rajongó alkotását osztotta meg – Lapszemle

2024. 01. 23.

Reviczky Gábor betegségéből lábadozva különös élményeket él át, egy magyar rajongónak pedig jó napja volt, ugyanis Terence Hill megosztotta az általa készített képet.

Reviczky Gábor történetét a Blikk szúrta is, amikor is a színész a Meglepetés magazinnak mondta el különös élményét, ami édesanyjával kapcsolatos. A történet már csak azért is fontos a színésznek, mert mindössze tizenhárom éves volt, amikor skizofréniában szenvedő édesanyja öngyilkos lett.

Reviczky Gábor különös élménye

A művész édesanyja harminchét éves volt, amikor elkövette az öngyilkosságot, így fiának kevés emléke van róla. Mindennek ellenére nem kérdés számára, hogy édesanyja szelleme látogatta meg a családját, és a felesége még beszélt is vele.

Krisztina nyitott az okkultizmusra, és jó ideje már engem is érdekel ez a téma. Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él. Most először fordult velem elő, hogy a harminchét évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele. Olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek.

A színész hisz a természetfelettiben, és ezért az indiai pálmalevelekből kérte ki sorsát, amiből kiolvasható, hogy hetvenkilenc évesen fog meghalni. Bár hisz is meg nem is ebben, nem törődik a halállal, mert biztos abban, hogy csak a test hal meg, a szellem pedig tovább él.

Terence Hill rajongója

Terence Hill világszerte sok rajongót tudhat maga mögött, legfőképpen Németországban, Olaszországban, és nálunk, Magyarországon. Számos, rajongók által készített kép jut el hozzá, éppen ezért nagy dolog, hogy most pont egy magyar alkotó, Szabó Dávid művét tette ki az Instagramjára.

Természetesen magához az alkotóhoz is eljutott a mű kikerülésének híre, aki Facebookon osztotta meg örömét:

Óriási megtiszteltetés ért, el sem hiszem! Terence Hill megosztotta a róla és Bud Spencerről készült rajzomat. Trinity és Bambino, ’Az ördög jobb és bal keze 2’ című filmből. Köszönet gyerekkorom nagy hőseinek, jó egészséget és további sok sikert Terence!

Nyitókép forrása: RTL.