Reneé Zellweger minisorozatban vállal szerepet

2021. 02. 05.

Reneé Zellweger-t is utolérte a végzete!

Képernyőfotó 2021 02 05 14.31.46
Borítókép forrása: YouTube

Pontosabban a sorozatok világa, ugyanis a legfrissebb hírek szerint újabb szerepre mondott igent, méghozzá egy önéletrajzi produkcióban.

Az 51 éves sztár elmúlt két éve igencsak sikeres volt, hiszen elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a Judy című filmben nyújtott alakításáért, valamint a Mi lenne, ha szériában is bizonyította sokoldalú tehetségét. Egy vele készült interjúban elárulta, hogy nagyon élvezte, hogy új műfajban próbálhatja ki magát és nem kizárt, hogy a jövőben is lesznek hasonló munkái. Úgy néz ki sokat nem várt a következő sorozatszerepével, mivel már hivatalos, hogy ő fogja alakítani a The Thing About Pam című mindössze 6 részes minisorozat egyik főszerepét.

A produkció egy igen megrázó gyilkosságot dolgoz fel, amelynek története Betsy Faria meggyilkolásáról fog szólni. A nagy bort kavart 2011-ben történt eset az embereket és a médiát is sokáig foglalkoztatta, ezért borítékolható volt egy ebből készült film vagy széria. A sorozatban Zellweger Pamela Marie Hupp szerepét kapta, akinek a gyilkosságban betöltött szerepe és az indítéka is kendőzetlen őszinteséggel lesz bemutatva.

A színésznő egyébként néhány éve már csak egy-két munkát hajlandó elvállalni. Állítása szerint 50 felett szeretné élvezni az életet, amibe nem fér bele, hogy hónapokig forgasson egymás után több filmet.

Forrás: Hollywood Reporter