Barion Pixel Gyász: Ray Liotta 67 éves korában távozott az élők sorából – Coloré

Gyász: Ray Liotta 67 éves korában távozott az élők sorából

2022. 05. 26.

Álmában érte a halál a zseniális színészt, Ray Liottat, akinek a karrierje a 90-es években indult be, mégpedig Martin Scorsese krimije, a Nagymenők című film kapcsán.

Ray Liotta a legfrissebb hírek szerint álmában halt meg. A színész 67 éves volt és jelenleg is filmet forgatott a Dominikiai Köztársaságban, ahol a Veszélyes vizek című filmje készült. A zseniális színészlegendát lánya, Karsen és menyasszonya, Jacy Nittolo gyászolja.

Ray Liotta
Forrás: Northfoto

Hogy pontosan mi vezetett a halálához még nem tudni, de sem idegenkezűségre, sem pedig öngyilkosságra utaló jelet nem találtak a kiérkező helyszínelők. Ray Liotta a mai napig aktívan dolgozott, ebben az évben több alkotással is megörvendeztette volna a filmek kedvelőit.

A közelmúltban jött ki a The Many Saints of Newark című filmje, illetve a Marriage Story – amelyért 2020-ban megkapta az Indie Spirit Awardot.

Liotta 2005-ben Emmy-díjat nyert az ER-ben nyújtott vendégszerepe miatt, valamint kétszer SAG-díjra is jelölték a 2015-ös Texas Rising minisorozatban és az 1998-as The Rat Pack című filmben nyújtott alakításáért.

Ray Liotta a plasztika nagy kedvelője is volt. Több elrontott beavatkozáson is túlesett, emiatt viszont néhány évig nem is nagyon osztottak rá fontosabb szerepeket. Az elmúlt 2 évben szerencsére ismét beindult a karrierje, amely barátai és családja szerint nagy motivációt adott neki közel a 70-hez is.

Olyan nagyszerű alkotásokban láthattuk, mint a Betépve, az Azonosság vagy éppen a Maffia szentjei.

Ray Liotta
Forrás: Northfoto

Forrás: deadline.com

Ez is érdekelhet:

Taylor Hawkins

Óriási tragédia rázta meg a zenei világot és a Foo Fighters zenekart, ugyanis 50 éves korában elhunyt a banda dobosa, Taylor Hawkins. Ha többet tudnál meg a haláláról és arról, hogyan fogadta a hírt a zenekara, akkor olvasd el a cikkünket!