Barion Pixel Katalin és Károly után ő is? Rákot diagnosztizáltak a különc amerikai komikusnál! Mutatjuk, hogy van! – Coloré

Katalin és Károly után ő is? Rákot diagnosztizáltak a különc amerikai komikusnál! Mutatjuk, hogy van!

2024. 03. 30.

Egy ártatlannak vélt dudorról a bőrgyógyász állapította meg, hogy bőrrákról van szó, vallotta be Richard Simmons, az amerikai komikus.

Aprócska bőrelváltozást vett észre a szeme alatt Richard Simmons. Eleinte nem tulajdonított annak nagy jelentőséget, de amikor az nem múlt el, akkor felkeresett egy szakembert.

A székében ültem, ő pedig egy nagyító tükörön keresztül nézte. Azt mondta, le kell kaparnia, és a mikroszkóp alá kell helyeznie.

Az orvos 20 perc múlva vissza is tért a lesújtó diagnózissal: rák. Méghozzá bazálissejtes karcióma.

A komikus és a rák

Az egykori fitneszedző elmesélte a People magazinnak, hogy az orvosa egy speciális műszerrel égette meg a bőrét, hogy eltávolítsa a kóros sejteket. A félórás beavatkozás nem tűnik hosszúnak, de a humorista szervezetét nagyon megviselte mindez, illetve a lelkét is, mert elsírta magát. Aztán újabb vizsgálat következett, hogy a szakember meggyőződjön arról, minden rákos sejtet eltávolított. Csakhogy ez nem sikerült! Újabb tortúra várt a komikusra és még nagyobb fájdalmakat kellett átélnie.

Komikus Richard Simmons
Kép forrása: Scott Roth / Contributor / Getty Images

A drasztikus eljárással azonban elérték, hogy az összes rákos sejtet sikerült eltávolítani. Kapott egy krémet, amellyel az égési sebet kellett kezelnie és bár egy ideig meglátszott mindez a szeme alatt, de azóta már nyoma sincs.

A humorista és fitneszoktató persze nem hazudtolta meg önmagát; a közösségi oldalán keltett pánikot azzal, hogy a saját haláláról írt, de valójában az önvizsgálat és a bőrrák korai felismerésére és kezelésére akarta felhívni a figyelmet.

Kicsoda Richard Simmons?

A most 75 éves sztár egész Amerikát megmozgatta különleges aerobic videóival.

Ám nemcsak mint fitneszoktatóként volt jelen a médiában, hanem színészként, humoristaként és producerként is alkotott.

Nyitókép forrása: David A. Walega / Contributor / Getty Images