Barion Pixel Rachel McAdams szolid testszőrzettel pózol legújabb címlapfotóján, és megtiltotta a retusálást – Coloré

Rachel McAdams szolid testszőrzettel pózol legújabb címlapfotóján, és megtiltotta a retusálást

2023. 04. 19.

A Bajos csajok és a Szerelmünk lapjainak sztárja, Rachel McAdams a természetes szépség megőrzése mellett foglal állást a Bustle magazin hasábjain.

A 44 éves Rachel McAdams-ről talán nem is gondoltuk volna, hogy ennyire elkötelezett a természetesség mellett. Habár egyértelműen látszik, hogy bájos vonásait elkerülte a Hollywoodra jellemző plasztika őrület, azért a szőrtelenítés egy más kategória.

Rachel McAdams
Forrás: Vera Anderson/Getty Images

Rachel McAdams azonban kifejezetten kérte a Bustle magazinhoz készülő fotós anyagai kapcsán, hogy csak minimális retust végezzenek a képeken, ami tényleg muszáj. Vagyis képzajok, szöszök, de semmiképp se a testét szabják át a virtuális ecsettel.

A kétgyermekes anyuka így nyilatkozott a fotózás kapcsán:

Az egyik felvételen latex fehérneműt viselek. Szültem két gyereket. Ez az én testem, és azt hiszem, nagyon fontos, hogy visszatükrözzem a világnak a valódi nőt. Rendben van, ha a legjobb formánkra törekszünk, dolgozunk rajta, és egészségesek akarunk maradni, de ez mindenkinél más és más szintet jelent.

A különleges fotókhoz egy mélyinterjú is társul, amelyben érdekes titkokat árult el magáról a színésznő. A 2010-es évek közepén úgy döntött, hogy szünetet tart a karrierjében, mert úgy érezte kezdi elveszteni önmagát. Emiatt olyan filmeket utasított vissza, mint az Ördög Pradát visel, a Casino Royale, a Mission: Impossible III. és az Iron Man. Aztán, amikor más, neves színésznőkkel viszont látta ezeket, megfordult a fejében, hogy talán hibát követett el és lehet, hogy lőttek az egész karrierjének.

Bűntudatom volt, amiért nem használtam ki a lehetőséget, amit kaptam, mert tudtam, hogy milyen szerencsés helyzetben vagyok. De azt is tudtam, hogy ez annyira már nem passzol a személyiségemhez, és azzal, hogy mire van szükségem ahhoz, hogy épeszű maradjak.

– meséli Rachel McAdams, akinek szerencsére mégsem tört derékba a filmes karrierje.

Rachel arról beszél, hogy senki nem tanítja a színiakadémián, hogy ha valaki felkapott lesz, azt hogyan kezelje, és a hirtelen jött sikertől, hogyan ne váljon pánikbeteggé vagy paranoiássá. Neki ezért kellett beiktatnia egy szünetet, hogy észnél maradjon, és tudatosan építkezzen utána tovább.

McAdams jelenleg az Are You There God? It’s Me, Margaret című tragikomédia főszereplője, amelyben a zseniális Kathy Bates is szerepel.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images