Barion Pixel Polyák Lilla munkát kapott Kanadában, Lábas Viki 13 éve nem fürdött a Balatonban, Molnár Gusztáv ezt tanulta szerelmétől – Lapszemle – Coloré

Polyák Lilla munkát kapott Kanadában, Lábas Viki 13 éve nem fürdött a Balatonban, Molnár Gusztáv ezt tanulta szerelmétől – Lapszemle

2024. 04. 09.

Polyák Lilla karrierje beindult Kanadában, Lábas Viki pedig arról beszélt, hogy mi az oka annak, hogy csupán a Balaton partját élvezi. Molnár Gusztáv betekintést engedett a kapcsolatába, amitől sokkal többet kap, mint amit várhatott.

Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté tavaly nagy lépést tettek, és Torontóba költöztek, hogy a színész színművészetet tanuljon Kanadában. Most már nemcsak az ő élete van sínen, hanem szerelméé, Polyák Lilláé is, aki zenekarban énekel, és most hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis szerepet kapott a torontói ABBA Tribute Show-ban.

A szívéhez nagyon közel áll ez a feladat, hiszen Magyarországon is számos alkalommal énekelt ABBA-dalokat Janza Katával.

Mint a színésznő a Blikknek elmondta, júliusban négy helyszínen koncerteznek a férjével Magyarországon, és itt is előkerülhetnek az ABBA együttes jól ismert slágerei.

Lábas Viki és a Balaton

A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki volt Kadarkai Endre vendége a Szavakon túl című műsorában, amiből sok más mellett az is kiderült, hogy az énekesnő tizenhárom éven nem mártózott meg a Balatonban – szúrta ki a Blikk. Mint elmondta, ugyanúgy élvezi a strandon kapható ételeket, mint bárki más, ám a vizet kerüli:

Olvastam egy cikket a Nők a Balatonért Egyesülettől, ami a Balaton ökoszisztémájáról szólt, hogy mivel ártunk, mivel nem ártunk, és arra jutottam, hogy nem vagyok hajlandó naptejes fejjel bemenni a vízbe, hogy az majd leázzon rólam, és így még én is hozzájáruljak a romboláshoz.

Molnár Gusztáv szerelme

A színész az elvonója után élete talán legnehezebb időszakát élte, ám rátalált a szerelem, és sokkal kapott barátnőjétől, mint gondolta. Erre az évre az volt a fogadalma, hogy megtanulja szeretni önmagát, és ebben szerelme volt a segítségére. Eleddig nem értette, hogy mások mit képesek szeretni benne, ám barátnője meggyőzte arról, hogy igenis szerethető – mondta a Blikknek.

Nem mondom, hogy az együtt töltött idő minden percében sikerült elfogadnom a szeretetét, de az utóbbi pár hétben öles lépésekkel haladtam ezen a téren, és megtanultam szeretni magamat, vagyis a párom megtanított rá. Ő nemcsak a kedvesem, de a legjobb barátom is, és ez egy egészen új szín az érzelmeim palettáján. Megkapom és megadom azt a bizalmat, amit korábban talán meg sem érdemeltem, és amiről el sem tudtam képzelni, hogy valaki iránt képes leszek érezni. A legszebb ebben a ,,szerelemmesében”, hogy mindkettőnknek pont annyit ad, amennyire szükségünk van, se nem túlzó, se nem elnyomó, és nem is kevés. Életemben először járok az arany középúton, és tényleg működik.

Nyitókép forrása: RTL