Barion Pixel Pintér Tenya 50 éves lett, Radics Gigi a kórházból jelentkezett be, újra a képernyőn VV Cristofel – Lapszemle – Coloré

Pintér Tenya 50 éves lett, Radics Gigi a kórházból jelentkezett be, újra a képernyőn VV Cristofel – Lapszemle

2024. 01. 24.

Pintér Tenya kerek születésnapot ünnepelt, miközben Radics Gigi kórházban lábadozik. Ezalatt nem áll mg az élet, mert VV Cristofel tűnt fel Hajdú Péternél.

Pintér Tenya születésnapja

Pintér Tenya, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója jól megérdemelt pihenését tölti a thaiföldi Phuketen, ahol szerelmével osztozik az új élmények felfedezésében. A Facebookon látható kép tanúsága szerint a Szomszédok egykori rendőre számára ezen a különleges helyen sem maradhatott el a születésnapi torta, amit természetesen egy marcipánló díszít – szúrta ki a Ripost.

Radics Gigi kórházban

Az énekesnő a kórházból posztolt egy rejtélyes fotót Instagram-sztorijába, amin csupán a karja látható, amint az ágyon pihen – olvasható a Blikken. Hozzá ezt írta:

Hát akkor gyógyulás-on.

Nem tudni, hogy mi történt az énekesnővel, ám oldaláról kiderül, hogy nemrégiben Spanyolországban pihentek, és klipet is forgattak, melyben Marics Petivel énekel közös dalt, ami a Szép mosolyú lány címet kapta.

VV Cristofel Hajdú Péter kanapéján

Az egykori valóságshow-sztár nyolc éve tűnt el a nyilvánosság elől, amikor is akkori barátnője azzal vádolta, hogy megverte őt. Az eset derékba törte a celeb karrierjét, aki azóta több mindenből próbálta fenntartani magát, most éppen taxizással foglalkozik – talált rá a hírre a Ripost.

Hajdú Péter az előzetes szerint nem hagyta kitérni Cristofelt a válaszadás alól, aki egyre hevesebben reagált a kérdésekre, sőt, azt sem tartotta vissza, hogy egy műsorban szerepel, és úgy repkedtek a trágár szavak, mint a szilveszteri petárdák. Hajdú felkészülten várta az egykori VV-lakót, ugyanis azt is felhozta, hogy egykori barátnője után egy másik lány is bántalmazással vádolta, amire Cristofel ekképp reagált:

A teljes adás péntek estétől tekinthető meg a Frizbi TV Youtube-csatornáján.

Nyitókép forrása: TV2