Barion Pixel Pink elmesélte, hogy halt meg majdnem egy rave bulin – Coloré

Pink elmesélte, hogy halt meg majdnem egy rave bulin

2023. 10. 25.

Pink is azok közé a művészek közé tartozik, akiknek meggyűlt a baja a kábítószerrel. Még tinédzserként túl is adagolta magát, ami teljesen megváltoztatta az életét.

Túladagolás miatt majdnem meghalt

Pink a 60 Minutes című műsor vasárnap sugárzott interjújában beszélt a bulizós napjairól, és elmondta Cecilia Vega újságírónak, hogy 1995-ben, Hálaadás napján egy rave partin veszélyes klubdrogokat vett be, és majdnem meghalt kábítószer-túladagolásban. A 44 éves énekesnő felidézte, hogy mindez alig néhány héttel azelőtt történt, hogy aláírta az első lemezszerződését.

Punk voltam. Nagyszájú voltam. […] Alapvetően egy olyan házban nőttem fel, ahol a szüleim minden nap üvöltöztek egymással, és dobálták egymást. Gyűlölték egymást

– mondta.

Belekerültem a drogok világába. Drogot árultam

– folytatta, megjegyezve, hogy ez vezetett ahhoz, hogy kirúgták a házból, és otthagyta a középiskolát. Kipróbált mindent, ecstasyt, angyalport, kristályt.

Pink
Kép forrása: Christian Petersen / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Pink bevallotta, hogy „ki volt borulva”, mielőtt 1995-ben egy hálaadásnapi partin túladagolta magát.

Egy rave partin voltam, és túladagoltam magam. Ecstasyt, angyalport, kristályt, mindenfélét szedtem. Aztán elájultam. Kész voltam. Túl sok volt.

Vega ezután megkérdezte, hogy „majdnem meghalt-e”, mire megerősítette:

Igen.

A karrierje mentette meg Pink életét

Pink kifejtette, hogy a halálközeli élménye fordulópont volt számára. Abbahagyta a „kemény drogok” használatát. Megosztotta, hogy az esemény DJ-je lényegében megmentette az életét, amikor alkut kötött vele, és azt mondta neki:

Gyere vissza holnap, és kapsz egy beugrást, mint a vendégem. De soha többé nem nyúlhatsz drogokhoz.

Pink betartotta ezt az ígéretet, és négy héttel később már lemezkiadóknál jelentkezett meghallgatásra, aláírt és el is indult a karrierje.

Az énekesnő már korábban is beszélt a kapcsolatáról a drogokkal, a túladagolását is említette, illetve azt is elárulta, hogy a viszonyát az alkohollal is a karrierje miatt értékelte át. Akrobatikus mutatványokat akart vinni a show-iba, ezért megkereste Dreya Weber légtornász edzőt.

Pink
Kép forrása: Tim Mosenfelder / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Weber azt mondta neki:

Ha ezt megtanítom neked, ha ezt átadom neked, soha, de soha, de soha nem ihatsz show előtt, soha. Soha, soha, soha, soha ne gondolj arra, és tiszteld a mesterséget, úgy amilyen.

Pink pedig azóta is lenyűgözi a közönségét a koncertjein az akrobatikus elemekkel.

Forrás: People, Huff Post

Borítókép forrása: Mauricio Santana / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images