Barion Pixel Phoebe Dynevor egy merőben más stílusú alkotásban tér vissza – Coloré

Phoebe Dynevor egy merőben más stílusú alkotásban tér vissza

2022. 02. 19.

A 26 éves Phoebe Dynevor a The Outlaws Scarlett & Browne című futurisztikus thriller főszereplője lesz, amely az Amazon Studios-nál készül.

A film Jonathan Stroud azonos című könyvén alapul, a forgatókönyvet Joe Tracz írja, Phoebe Dynevor a főszerep mellett pedig producerként is jegyzi majd a filmet.

Phoebe Dynevor
Forrás: Northfoto

A történet a jövőben játszódik, Angliában, ami egy egészen más világ, mint a mostani brit föld, talán egy alternatív univerzuma, ahol szörnyek élnek és mindennaposak a fegyverharcok. Itt él és túlél a törvényen kívüli Scarlett McCain (Phoebe Dynevor), aki naponta megküzd az ellenségekkel, hogy életben maradjon.

Az egyik utazása során egy roncs közelében rábukkan az egyetlen túlélőre, Albert Browne-ra, akinek múltjában számos titok rejtőzik. A közös utazás pedig innentől még kalandosabb és embert próbálóbb lesz.

Phoebe Dynevor
Forrás: Northfoto

Aki inkább a Bridgerton családot hiányolja már nagyon, azoknak jó hír, hogy a Netflixen március 25-én debütál a második évad, melynek előzetese már megtekinthető.

A 26 éves szépség egyébként elsősorban sorozatokban tűnt fel. A Bridgerton család mellett felbukkant a Blöff, a Younger és a Monroe szériákban is.

Forrás: variety.com