Barion Pixel Paul Walker 10 évvel a halála után visszatér a Halálos Iramban franchise világába – Coloré

Paul Walker 10 évvel a halála után visszatér a Halálos Iramban franchise világába

2023. 02. 18.

A tragikusan elhunyt színész, Paul Walker a modern CGI technológiának, régi felvételeknek és valamiképpen családjának köszönhetően ölti magára ismét Brian O’Conner karakterét.

2001-ben Paul Walker, Vin Diesel és Michelle Rodriguez egy fantasztikus franchise alapjait teremtették meg, talán még ők maguk sem számítottak akkora sikerre, amit évek alatt elért a Halálos Iramban széria. Walker hét filmben szerepelt, a hetedik forgatási szünetében pedig életét vesztette egy autóbalesetben. 2013-as halála óta még mindig hihetetlen, hogy nincs köztünk a tehetséges fiatal sztár.

Paul Walker
Forrás: Northfoto

Karakterét, Brian O’Connert viszont csak elbúcsúztatták, és visszavonult, hogy nyugodt családi életet éljen. A filmet akkor a CGI technológia segítségével és Paul Walker testvérének, mint dublőr beugrásával tudták méltóan lezárni. A karakterére azóta is folyamatosan tettek utalásokat, és a rendező legfrissebb nyilatkozata alapján Brian visszatér! Louis Leterrier rendezi a soron következő, tizedik részt, ami a Fast X nevet viseli, és ha minden igaz, lesz még egy mindent lezáró 11. rész is.

Nos, Brian nagyon is él a Halálos iramban világában, és elég sokszor utaltak rá a korábbi filmekben. A kilencedik részben láthattuk, ahogy megérkezik az autójával a családi rendezvényre. A visszatérése tehát tervezett volt. Ez a film ide-oda ugrál majd a múlt és jelen között. Briant a múltban fogjuk látni, a jelenben nem. A Walker család még mindig nagyon is része ennek a franchise-nak, ebben a filmben látni fogjátok, hogyan. Csak meg kellett találni a megfelelő pillanatot, és a megfelelő hangvételt hozzá. Brian karakterének ugyanolyan tökéletesen kell újra belépnie a franchise-ba, mint ahogyan elhagyta azt.

– mondta a rendező a Total Film-nek adott interjúban.

Paul Walker
Forrás: Northfoto

A tizedik részben tehát bizonyosan lesznek régebbi felvételek, különösen az ötödik részből, és akár alkalmazhatják a modern CGI technikát is, dublőrrel kiegészítve. A 11. lezáró részben pedig még talán ennél is nagyobb szerep juthat Briannek, méltó és örök emléket állítva ezzel Paul Walkernek is.

A trailer már látható, hatalmas sztárparádé várható, igazi Fast And Furious veteránokkal és persze igen neves, új karakterekkel. A Fast X-ben jön Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Jason Statham, Brie Larson, valamint Helen Mirren, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel és John Cena.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto