Barion Pixel P. Diddy-t ismét beperelték: Csoportos nemi erőszak után egy férfi alkalmazottja vádolja szexuális zaklatással – Coloré

P. Diddy-t ismét beperelték: Csoportos nemi erőszak után egy férfi alkalmazottja vádolja szexuális zaklatással

2024. 02. 27.

P. Diddy nemrégiben csoportos nemi erőszak miatt került az újságokba, és úgy tűnik, egy másik perrel is szembe kell néznie!

A volt munkatársak és alkalmazottak által indított perek sora után P. Diddy újabb jogi csatával néz szembe, mivel egykori férfi alkalmazottja immáron ötödik alkalommal nyújtott be ellene keresetet szexuális zaklatás miatt.

Rodney „Lil Rod” Jones producer hétfőn adta be a papírokat P. Diddy ellen, azt állítva, hogy a rapper szexuálisan közeledett felé, és arra kényszerítette, hogy szexmunkásokat fogadjon fel, és kapcsolatot létesítsen velük.

P. Diddy bűnlajstroma

Jones harmincmillió dollárt követel az ügyben, amely több nevet is felsorol, akik állítása szerint nem figyeltek oda eléggé a rapper tevékenységére. A listán szerepel többek közt P. Diddy fia, a kabinetfőnöke, a Universal Music Group vezérigazgatója, valamit több lemezkiadó is.

A beadvány azt is részletei, hogy P. Diddy ecstasy-t, kokaint és más tiltott szereket szerzett, használt és terjesztett, illegális lőfegyvereit mutogatta, és otthonaiban kiskorúaknak, valamint szexmunkásoknak biztosított alkoholos italokat.

P. Diddy nehéz évnek nézhet elébe / Kép forrása: Getty Images
P. Diddy nehéz évnek nézhet elébe / Kép forrása: Getty Images

Jones azt állítja, hogy 2022. szeptemberétől 2023. novemberéig együtt élt a rapperrel, és ezalatt többször is szexuális zaklatás áldozata volt, és nemcsak a rapper közeledett felé, hanem társai is. Egy alkalommal elkábították, és félmeztelenül tért magához P. Diddy és két szexmunkás mellett. A fegyvertartásra is kitért, mely szerint P. Diddy elismerte neki, hogy egy 1999-es éjszakai klubban ő volt felelős egy lövöldözésért, de azt is tudni véli, hogy egy Los Angeles-i stúdióban P. Diddy-nek köszönhetett egy golyót az egyik munkatársuk.

Mint írta, többórányi hang-és videófelvétellel tudja alátámasztani igazát, így a rapperre nehéz időszak vár.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images