Barion Pixel Oszvald Marika koronavírusos, Kozsó újabb ötletét valósítja meg – Lapszemle – Coloré

Oszvald Marika koronavírusos, Kozsó újabb ötletét valósítja meg – Lapszemle

2023. 12. 22.

Oszvald Marika ünnepét keresztülhúzni látszik a koronavírus, Kozsó pedig az év végével sem pihen!

Oszvald Marika úgy készült, hogy lányával, vejével, unokájával és rokonokkal tölti az ünnepeket, ám pár napja nem érezte jól magát, és kiderült: koronavírusos. Az operettdívát nem vágta nagyon földhöz a betegség, így reménykedik, hogy hamar átfut rajta, és a családjával töltheti az ünnepet.

Oszvald Marika karácsonya

Marika azért sem szeretné kihagyni a karácsonyt, mert az unokája másfél éves, és a büszke nagymama most láthatja azokat a csillogó gyermeki szemeket a fa előtt, amire olyan régóta vár. A kis Vince ugyanis tavaly még kicsi volt ahhoz, hogy tudja, mi történik körültöte. A művésznő így nyilatkozott a Borsnak:

Sajnos tavaly is ilyenkor lettem beteg, ezért szűk családi körben ünnepeltünk, viszont idén nagy terveink vannak. Összehoztam a rokonságot, csaknem húszan jönnek hozzánk, emlékezetessé szeretnénk tenni a karácsonyt. De most, hogy covidos lettem, attól tartok, hogy a végén én nem fogok tudni részt venni az ünneplésben. Féltem az unokámat, az apukám nyolcvanhároméves feleségét, a szeretteimet, nem szeretnék senkit sem megfertőzni.

Oszvald Marika ennek ellenére bizakodó, és várja azt, hogy a szeretteivel legyen. Mint egyszer elmondta nekünk, karácsonykor azonban nincs cigánykerekezés, hiszen ilyenkor a meghittség a fontos.

Ezen dolgozik Kozsó

A Szomorú szamuráj atyja rengeteget dolgozik az utóbbi időben, és úgy látja, hogy kevés az a huszonnégy óra, ami egy nap rendelkezésére áll. Továbbra is koncertezik, klipeket forgat, de az Instagramon abba is beavatta a követőit, hogy min dolgozik most.

Hamarosan elindul egy álmaimból elindított varázslatom. Egy nemzetközi csapattal indított forgatás. Egy érzéki, tündéri mesefilm animáció. Januártól kezdjük egy holland és francia rendezővel. Most ez épp egy mesefilm skicc… Egy japán graphic fine liner alkotó pillanata.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub.