Barion Pixel Kiderült mennyi pénzt kapnak az Oscar-díjátadó műsorvezetői – Coloré

Kiderült mennyi pénzt kapnak az Oscar-díjátadó műsorvezetői

2022. 03. 27.

Már csak pár óra választ el minket a 2022-es Oscar-díjátadótól, ahol végre kiderül, idén kik viszik haza az aranyszobrocskákat.

Az Oscar-díjátadó kapcsán mindenkit az érdekel, mely színészek és rendezők fognak nyerni, ám a gálának más fontos szerepelői is vannak.

Oscars 2022: Preparations
Forrás: Northfoto

Többek között a fellépők és persze az est házigazdái, akik idén Regina King, Wanda Sykes és Amy Schumer lesznek.

Az ABC csatornáján élőben közvetített gála műsorvezetői erős és elismert nők, akik karrierjükkel és a szakmában elért sikereikkel már bebizonyították, hogy Hollywood krémje között a helyük, így nem meglepő, hogy sok embert érdekelt, mennyit fognak keresni a díjátadón betöltött szerepükkel.

Az információt Jimmy Kimmeltől tudta meg a világ, aki még 2017-ben és 2018-ban vezette a rangos műsort. Wanda ugyanis vendég volt Kimmel műsorában, ahol a humorista megkérdezte, mennyit fognak fizetni neki a megtisztelő „munkáért”, a válasz pedig nem maradt el:

„Az összes munkám közül, ezt tényleg megfizetik.” – ezzel tehát kiderült, hogy nem kis összegről van szó.

Oscar-díjátadó
Forrás: Northfoto

Jimmy természetesen azért nem hagyta pontos szám nélkül a kíváncsi nézőket, ezért elárulta, hogy az ABC csatornája 15 ezer dollárt fizetett neki az Oscar-díjátadó házigazdája szerepért. Azt nem tudni, mennyire egyezik ez az összeg a három sztár díjazásával, de inkább többre tippelünk, mint kevesebbre.

Forrás: dailymail.com