Óriási felháborodást keltett a Britney Spears gyámságáról szóló dokumentumfilm

Tegnap este debütált a Framing Britney Spears című dokumentumfilm.

Borítókép

A The New York Times oknyomozói által készített – tegnap debütált – alkotás sokak szemét nyithatta fel az énekesnővel kapcsolatban.

Az elmúlt években számtalan pletyka röppent fel az egykori pop hercegnőről, miszerint nem beszámítható és erős gyógyszeres kezelés alatt áll. Ezt pedig tetézte a közösségi oldalaira feltöltött tartalmak furcsasága is, amelyek már tényleg súrolták az épelméjűség határait. A dokumentumfilm viszont arra világít rá, hogy mi vezethetett odáig, hogy a sztár a mai napig édesapja, Jamie Spears gyámsága alatt áll, illetve sem vagyona, sem pedig a karrierjét illető kérdésekben nem hozhat önálló döntést az apja és ügyvédei hozzájárulása nélkül. A filmben az énekesnőhöz egykor közel álló emberek szólalnak meg és védik meg őt, méghozzá azzal, hogy valójában egy összeesküvés áldozata lett, akinek semmilyen segítsége nincs, hogy újra visszakapja a szabadságát.

A premiert követően rengetegen írták, hogy ez a dokumentumfilm talán segít megváltoztatni a nagyközönség megítélését arról, hogy ki is valójában Britney, és újra visszakapja az élete feletti irányítást.

Forrás: JustJared

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak