Barion Pixel Óriási felháborodást keltett a Britney Spears gyámságáról szóló dokumentumfilm – Coloré

Óriási felháborodást keltett a Britney Spears gyámságáról szóló dokumentumfilm

2021. 02. 06.

Tegnap este debütált a Framing Britney Spears című dokumentumfilm.

Képernyőfotó 2021 02 06 12.51.31
Borítókép

A The New York Times oknyomozói által készített – tegnap debütált – alkotás sokak szemét nyithatta fel az énekesnővel kapcsolatban.

Az elmúlt években számtalan pletyka röppent fel az egykori pop hercegnőről, miszerint nem beszámítható és erős gyógyszeres kezelés alatt áll. Ezt pedig tetézte a közösségi oldalaira feltöltött tartalmak furcsasága is, amelyek már tényleg súrolták az épelméjűség határait. A dokumentumfilm viszont arra világít rá, hogy mi vezethetett odáig, hogy a sztár a mai napig édesapja, Jamie Spears gyámsága alatt áll, illetve sem vagyona, sem pedig a karrierjét illető kérdésekben nem hozhat önálló döntést az apja és ügyvédei hozzájárulása nélkül. A filmben az énekesnőhöz egykor közel álló emberek szólalnak meg és védik meg őt, méghozzá azzal, hogy valójában egy összeesküvés áldozata lett, akinek semmilyen segítsége nincs, hogy újra visszakapja a szabadságát.

A premiert követően rengetegen írták, hogy ez a dokumentumfilm talán segít megváltoztatni a nagyközönség megítélését arról, hogy ki is valójában Britney, és újra visszakapja az élete feletti irányítást.

Forrás: JustJared