Barion Pixel Jön az új Ördögűző film, ami az első előzetes alapján minden eddiginél félelmetesebb és durvább lesz – videó – Coloré

Jön az új Ördögűző film, ami az első előzetes alapján minden eddiginél félelmetesebb és durvább lesz – videó

2023. 08. 20.

Minden ördögűzős film alapját adta William Peter Blatty 1973-as filmje és komoly hatása volt a popkultúrára.

David Gordon Green, aki a legutóbbi három Halloween-filmet is rendezte áll az új projekt mögött, melynek eredeti címe The Exorcist: Believer. Az Ördögűző film anno sokkolta a közönséget, letaglózta a kritikusokat és rémisztő jelenetei beleégtek a retinákba. Megannyi horrorfilm, sőt paródia bölcsőjeként is szolgált, a mai napig egyet jelent a horrorral a műfaj rajongói számára.

Ördögűző
Forrás: imdb

Az ördögűző legújabb eljövetele ráadásul trilógiaként kerül bemutatásra, az első filmet 2023. október 13-án mutatják be a mozikban. A film erősen megmérettetik majd, ugyanis vele egyidőben elég combos horrorok érkeznek a streaming platformokra és mozikba, hogy felvegyék a kesztyűt az Ördögűzővel. A Lionsgate például az Ordinary Angels című hitalapú filmmel rukkol elő, de októberben érkezik a várva várt Five Nights at Freddy’s film is, amely a Rémálom az Elm utcában franchise része. És, ha ez nem volna elég, jön Stephen King nagysikerű alkotásának, a Kedvencek temetőjének folytatása is.

A Blumhouse ki is adta a vérfagyasztó első előzetest, amiből látszik, az új történetvezetésben immár két kislányból lesz sárga fogú, borsót hányó, túlvilági hangú megszállt lélek. A két karakter eltűnik az erdőben napokra, majd mikor visszatérnek, mindketten azt hiszik, csak órák teltek el. És ezután persze igazán különösen is kezdenek el viselkedni.

A főszereplők között két zseniális színésznő is van, Ellen Burstyn visszatér Chris MacNeil ikonikus szerepében. Burstyn az eredeti filmben nyújtott munkájáért Oscar-jelölést kapott a legjobb színésznő kategóriában. Mellette az ördög ellen száll szembe a Szolgálólány meséjéből ismert Ann Dowd karaktere is. Az egyik gyermek édesapját pedig az Oscar-jelölt Leslie Odom Jr. játssza.

Az alkotók azt is elárulták, hogy a folytatás 2025-ben érkezik majd, kizárólag a mozikba, The Exorcist: Deceiver címmel. A mozis debütálás után az új Ördögűző filmek a Peacock csatornán lesznek streamelhetők.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb
0 /eletmod/sztarok/ordoguzo-a-hivo/