Barion Pixel Így fest most, 51 évesen Nicole Eggert, a Baywatch egykori bombázója, aki az elmúlt években igen nehéz dolgokon ment keresztül – Coloré

Így fest most, 51 évesen Nicole Eggert, a Baywatch egykori bombázója, aki az elmúlt években igen nehéz dolgokon ment keresztül

2023. 06. 26.

A kultikus sorozatban piros bikiniben szaladgáló Nicole Eggertet háza körül tevékenykedve kapták lencsevégre Los Angeles-ben.

Nicole Eggert alakította a Baywatch sorozatban Summer Quinnt, de ma már lehet, hogy elmennénk mellette az utcán. A színésznő 18 hónap óta most először mutatkozott nyilvánosan, elég remete életet élt, miután hatalmas adósságokat halmozott fel, és csődöt kellett jelentenie.

Nicole Eggert
Forrás: Fotos International/Getty Images

A hajdani tévésztár az exkluzív fotók alapján egyik lánya segítségével kitakarította a garázsát június 11-én, amihez kényelmesen és lezseren öltözött, bő barna pólót, világosszürke melegítőnadrágot és tornacipőt viselt. Haja nagyjából olyan hosszú, mint egykor a tengerparti szériában, de aranyszőke tincsei ma már inkább fakóbb árnyalatúak. Nicole Eggert szemüveget is viselt, alakjáról pedig elmondható, hogy most is nagyon csinos.

Nicole kétgyermekes anyuka, a Baywatch mellett pedig néhány sit-comban tűnt még fel és pár filmes szerepe is volt, de igazán nem sikerült az élre törnie. 2014-ben azt nyilatkozta, hogy fagylaltos autót fog üzemeltetni. Később hatalmas adósságba keveredett és csődöt is jelentett, igen nehéz anyagi időszakot élt meg, de úgy tűnik, mára ismét talpra állt.

Nicole Eggert
Forrás: Fotos International/Getty Images

Egy korábbi interjújában elárulta Summer Quinn megformálója, hogy a Baywatch-ban nagyon szigorú szerződése volt, ami még a súlyát is beszabályozta.

A szerződésben volt egy olyan záradék, amely kimondta, hogy nem ingadozhat a súlyom se le se fel 5 fontnál (2,3 kg) többet. 19 éves voltam, szerencsére a súlyom nem ingadozott, nem kellett erőfeszítéseket tennem. Na, most már ez nem így van. Egyáltalán nem tekintettem magam szexszimbólumnak. Utáltam, hogy buta, szőkének gondoltak. Messze nem vagyok hülye.

– mondta Oprah Winfrey-nek 2015-ben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Getty Images