Barion Pixel Újabb tragédia a Carter családban: karácsonykor hunyt el Nick Carter húga, Bobbie Jena – 41 éves volt – Coloré

Újabb tragédia a Carter családban: karácsonykor hunyt el Nick Carter húga, Bobbie Jena – 41 éves volt

2023. 12. 24.

Nick Carter testvérét. Bobbie Jean-t holtan találták otthonában, mindössze egy évvel azután, hogy öccse, Aaron drogtúladagolás miatt tragikusan életét vesztette.

Ismét szomorú és borzalmas tragédia sújtotta a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek családját, hiszen 41 évesen húga is elhunyt. Szintén popsztár testvére, Aaron Carter 2022 november 7-én halt meg szenvedélybetegsége következtében. Mindössze 34 éves volt és egy akkor egyéves kisfiút hagyott maga után.

Bobbie Jean
Forrás: Kristy Leibowitz/Getty Images

Mintha valami átok ülne a Carter családon, hiszen Aaron tragédiája előtt egy évtizeddel, 2012-ben Leslie Carter is elhunyt, 25 évesen. A lány különböző gyógyszerek mérgező kombinációja miatt vesztette életét.

Nick Carternek további három testvére van: Angel, Taelyn és Kaden Brent.

Nick Carter testvére, Bobbie Jean
Forrás: Ron Wolfson/Getty Images

Bobbie Jean halálának pontos oka egyelőre ismeretlen, a TMZ értesülései szerint floridai otthonában találták holtan december 23-án. Élete során kábítószerrel való visszaélés és függőség miatt sok problémája volt, többször le is tartóztatták. A családi körhöz tartozó személyek annyit nyilatkoztak a sajtónak, hogy ez is egy rendkívül tragikus év, hatalmas veszteséggel, de biztosak abban, hogy a testvérek együtt vannak a mennyben.

Töltsön el szeretettel és vigasztalással a támogató rajongók és barátok szeretete ebben a nehéz időszakban titeket. Nem vagytok egyedül. Tudjuk, hogy Aaron a mennyben van a nővéreivel, és újra egyesültek. Nyugodjanak békében!

– írta Aaron Carter szakmai csapata a közösségi médiában.

Édesanyjuk, Jane így nyilatkozott:

Megdöbbentem, amikor értesültem lányom, Bobbie Jean hirtelen haláláról és időre lesz szükségem, hogy harmadszorra is feldolgozzam a szörnyű valóságot. Amikor képes leszek ismét tisztábban gondolkodni, kiadok egy teljesebb közleményt, de addig azt kérném, hogy hagyjanak gyászomban. Arra kérem az együttérzőket, hogy mondjanak imát drága, nyolcéves Bella unokámért, aki korábban elveszítette apját, és most édesanyja nélkül maradt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Alberto E. Rodriguez/Getty Images