Barion Pixel A Netflix új sorozatában Neil Patrick Harris megmutatja, milyen az újra szinglivé válás melegként – Coloré

A Netflix új sorozatában Neil Patrick Harris megmutatja, milyen az újra szinglivé válás melegként

2022. 07. 15.

Az előzetes alapján sok humorra lehet számítani Neil Patrick Harris új sorozatában, de azért vannak, akik félnek attól, hogy túl sztereotipikus lesz a queer viszonyok bemutatása.

Neil Patrick Harris Az Így jártam anyátokkal sorozatban egy igazi nőcsábászt alakított (Barney Stinson), miközben a való életben csodás házaséletet él férje, David Burtka színész oldalán, és van két gyermekük is.

Neil Patrick Harris
Forrás: Northfoto

A meleg sztár most egy új sorozatban debütál, melynek címe az Uncoupled és a történet szerint tizenhét évig tartó hosszú, boldog kapcsolat után hirtelen megint a szinglilétben találja magát a főhős, és hát, megpróbál randizni. Persze a közel húsz év alatt teljesen megváltoztak az ismerkedési szokások, hódítanak az applikációk, és az emberek jobbára nem hosszú távú célokkal ismerkednek.

A főszereplő, Michael nem találja a helyét az új világban és közben persze rengeteg furcsa fazonon verekedi át magát, gegekből pedig nem lesz hiány. A történet azonban bármennyire is a valóságot mutatja be, ami húsbavágóan cinikus lesz, azért mégiscsak általánosítás. Mert mindig vannak kivételek, nem is kis számmal, erre példa maga Neil Patrick Harris is, aki nem egy sztereotíp életet él. Szóval amellett, hogy biztosan nagyon jól fogunk szórakozni, számíthatunk arra, hogy lesznek olyanok, akik felemelik a hangjukat a sorozat ellen, mivel az helytelenül, degradálóan mutatja be a meleg közösség kapcsolati, ismerkedési szokásait.

A sorozat július 29-én kerül fel a streaming platformra, és azért bízzunk benne, hogy lesznek olyan csavarok és mondanivaló a történetben, amely végül mindenkit elégedettséggel tölt el. És kiindulva abból, hogy ez egy komikus széria lesz, biztosan megkapjuk a happy endünket… nem a happy finisht.

Ez is érdekelhet:

Neil Patrick Harris lehet, hogy visszatér Barney Stinson szerepében?

Elstartolt a HULU-n a Neil Patrick Harris-t híressé tevő sitcom leágazó sorozata, melyben Hillary Duff a főszereplő, és a mai korban meséli el, hogyan boldogult a randizásokkal, szerelem keresésével az appok és virtuális ismerkedés világában. Ha szeretnél többet tudni a színész szerepéről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com