Barion Pixel Neil Patrick Harris lehet, hogy visszatér Barney Stinson szerepében? – Coloré

Neil Patrick Harris lehet, hogy visszatér Barney Stinson szerepében?

2022. 02. 03.

Neil Patrick Harris szívesen vállalna szerepet a sitcom spinoffjában, az Így jártam apátokkal-ban.

Elstartolt a HULU-n a Neil Patrick Harris-t híressé tevő sitcom leágazó sorozata, melyben Hillary Duff a főszereplő, és a mai korban meséli el, hogyan boldogult a randizásokkal, szerelem keresésével az appok és virtuális ismerkedés világában.

''the Matrix Resurrections'' Red Carpet U.s. Premiere Screening Arrivals
Forrás: Northfoto

Az első visszajelzések vegyesek, és felmerül a kérdés, hogy a klasszikus formátum megállja-e a helyét a mai produkciók sorában. Ennek ellenére Neil Patrick Harris egy interjúban elmondta, ha arról lenne szó, nagyon szívesen belebújna újra Barney, a csajózógép bőrébe.

A két színész az interjú során viccelődött azon, hogy manapság Barney karaktere mennyire nem lenne kompatibilis, ugyanis a széria tele volt beszólásokkal és degradáló megjegyzésekkel a nőket érintően. Mondjuk ki, mint macsó, eléggé tárgyiasította a szebbik nemet. Mostanság viszont ez már halálos bűn, pláne a #metoo mozgalom fényében. Szóval Neil és Hillary szerint Barney talán még a börtönt sem úszná meg, ha becsatlakozna a szereplők közé.

Így jártam anyátokkal
Forrás: Northfoto

Mi azért nagyon szívesen látnánk viszont a humoros karaktert, akit most egy Valentina nevű szereplő “helyettesít” női szemszögből.

Forrás: justjared.com